Deszcz

Gem0

unranked rank iconAleksander Pawlik: Hi
unranked rank iconBianca Hermosilla: Donate robux? Yo emote (inline chat version)
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hello!
unranked rank iconBianca Hermosilla: De verdad dan los robux?
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hola!;
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): TDDRSAASSSERSSSRTSRTRSTRSTRSTSRSRTSRXXXTRSTRSTRTS
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): YFTD5WQAFGH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JJHHFDRWWS
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JJIIJHIIHHIHI
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): HIHIHIHIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): JIIHIHHHIHIIHHIHH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): KKKJJIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): IKOHHIIUUU
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): HIHHHHIHIH
unranked rank iconoliwier szyszka (03032009): KKOOKOK
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem23 from the Rain.
unranked rank iconLautaro Martinez: ...
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconArmoredPigeon: dada
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconStefano Marietta: Astute Gentleman emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem80 from the Rain.
unranked rank iconlerlaee: I think this site is fun and I will recommend it to my classmates at school.
unranked rank iconGabe Newell: hi
unranked rank iconGabe Newell: ftftftft
novice rank iconhanfred: zb sind 15 euro so 17.00 usd
novice rank iconhanfred: lootpay guthaben ging bei mir instant, muss nur drauf achten, genug guthaben zu nehmen, weil lootpay in euro ist und die cashouts hier in usd
unranked rank iconvenutibelkisgomes: die bei Lootpay eingelöst werden können
novice rank iconhanfred: I think it depends what payout method you choose , I get mine usually instantly or within like an hour
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

41

0/160

The Sims 4 - aktulizacja czerwiec 2020

_Ho__o avatar

_Ho__o

June 16, 2020 at 08:05 PM

Siemka! Tutaj znowu ja - ten co pisze artykuły o różnych gierkach. W tej pracy opisze większość ważniejszych rzeczy w ostatniej aktualizacji do kultowego symulatora życia - The Sims 4

Co nowego w czerwcowym update?

Poprawa błędów gry i urozmaicenia

Oczywiście twórcy nie mogli zapomnieć o naprawieniu nieprzyjemnych błędów w rozgrywce. Wiele przedmiotów zostało zrekonstruowanych, a usterek z podstawki i dodatków jest coraz mniej. W wyposażeniu polepszono interfejs. Co więcej mamy możliwość sortowania przedmiotów według kategorii. 

Strażacy

Właśnie w najnowszym uaktualnieniu do symulatora dodano strażaków. Simomaniacy czekali na to sześć lat od premiery gry - w 2014 roku. Kiedy na naszej parceli mieszkanko stanie w ogniu, mamy opcje wezwania straży pożarnej przez telefon lub dzięki kliknięciu na pożar. Jak wezwiemy służby
ratunkowe bez powodu, nasza rodzinka dostanie mandat w wysokości 500 simoleonów, a przy tym dostaniemi ciekawe powiadomienie. Ogniowi mają strój tradycyjnego strażaka. Nie trzeba na nich długo czekać. NPC przychodzą od razu po wezwaniu. Niestety nie posiadają wozu.

NCZhSq0sL3JSgtdu8fkTkPkcGDXwjg.png

Rachunki i komornicy

Od teraz również możemy sprawdzić postęp zużycia energii, wody i prądu. Okienko podające te dane możemy otworzyć smartphonem naszego sima. Wraz z dodatkiem Życie Eko (osobny artykuł o nim na moim profilu) powstała możliwość tworzenia  energii, wody oraz jej sprzedawania z pomocą turbin wiatrowych i paneli słonecznych. Szczegółem urozmaicającym rozgrywkę jest komornik ; pojawia się on jeżeli nie płacimy rachunków, czynszu czy kredytu studenckiego. (dodatek Uniwersytet)
wf5yRNxqp8EZCvqkqzSRgEfEaCLUFG.png

Tryb Budowania

Od tam tego czasu możemy zamontować praktyczną drabinę, która zaoszczędzi nam miejsca w mieszkanku. Bardzo przydaje się z akcesoriami Kompaktowe WnętrzaPo za tym zniwelowano niesprzyjający w tworzeniu przymus dotyczący okien oraz drzwi. Teraz z klawiszem alt możemy umieszczać szyby i wejścia dowolnie, jak dusza zapragnie. Ponad to pojawiła się kategoria ,,Bez Przyłącza'' gdzie znajdują się obiekty, niewymagające prądu. Jeśli jest już mowa o domach, spójrzmy na dzielnice. W większości miast poprawiono ,,loga'' dzielnic. Teraz wygląda to lepiej i przejrzyściej.

CAS

W trybie tworzenia sima nie mogło zabraknąć nowych rzeczy. Tym razem do darmowej kolekcji doszło wiele części makijażu. Przypominają one te prawdziwe - od producenta MAC. Fani tego symulatora wnioskują, że powstało to na skutek współpracy.

5zQ9wFw30aEAoTezr9x3IlfKhOAaoU.png

Koniec

To już by było na tyle :) Gdy tylko będzie wiadomo o nowym rozszerzeniu, update czy równie ważnej rzeczy w The Sims 4 na pewno pojawi się o tym artykuł. Do zobaczenia! ~ _Ho__o

snobistycznysledz avatar

snobistycznysledz

November 14, 2020 at 04:03 PM

To jest jedna z lepszych aktualizacji.
leonhon avatar

leonhon

November 14, 2020 at 09:15 PM

o sieme

leonhon avatar

leonhon

November 14, 2020 at 09:15 PM

o dziendobry
KaMiX00 avatar

KaMiX00

November 15, 2020 at 04:52 PM

Bardzo dobrze opisane
0Miniu avatar

0Miniu

November 15, 2020 at 04:58 PM

Nie wiem jak ale mi sie nawet podoba nie wiem no mi sie nawet posoba nie wiem jak ty ale mi sie to bardzo podoba

KiikiiMaaraa avatar

KiikiiMaaraa

November 15, 2020 at 05:10 PM

fajnie i ciekawienapisane
Tygrysio avatar

Tygrysio

November 15, 2020 at 05:35 PM

ja piszę tylko dla poziomu 3 xd bo chcę kupić robuxy
Tygrysio avatar

Tygrysio

November 15, 2020 at 05:36 PM

mam już 67% a pewnie po tym 69%
Tygrysio avatar

Tygrysio

November 15, 2020 at 05:37 PM

a tak wg zauważyłem że im więcej się pisze tym więcej się dostaje więc tylko dlatego pisze takie dlogie i tak często

meula avatar

meula

November 16, 2020 at 10:07 PM

Jeśli chodzi o simsy4 - ja nie mam tefo funu z grania jak w poprzednich częściach. Jesto coś w tej części takiego, że tylko etap budowania i tworzenie postaci jest przyjemna a w rozgrywce mogę wytrzymać max kilka godzin w porównaniu do 1, 2 czy nawet 3 gdzie mogłam grac ciągle (ah kto pamięta 1?)
kermis avatar

kermis

November 24, 2020 at 04:32 PM

bardzo dobrze napisane

Marta3241 avatar

Marta3241

November 24, 2020 at 04:55 PM

BARDO :grinning::laughing::smiley::blush::upside_down::kissing::smiley::stuck_out_tongue_closed_eyes:
Marta3241 avatar

Marta3241

November 24, 2020 at 04:55 PM

BARDO :grinning::laughing::smiley::blush::upside_down::kissing::smiley::stuck_out_tongue_closed_eyes:
Marta3241 avatar

Marta3241

November 24, 2020 at 04:56 PM

co tam bardzo cie lubie:laughing::star_struck::stuck_out_tongue_closed_eyes::star_struck::stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::upside_down::stuck_out_tongue_closed_eyes::star_struck::face_with_raised_eyebrow::star_struck:
Marta3241 avatar

Marta3241

co tam bardzo cie lubie:laughing::star_struck::stuck_out_tongue_closed_eyes::star_struck::stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::upside_down::stuck_out_tongue_closed_eyes::star_struck::face_with_raised_eyebrow::star_struck:
Marta3241 avatar

Marta3241

Ams_ avatar

Ams_

November 24, 2020 at 11:21 PM

Pamiętam to była fajna aktualizacyjka :D
bartek6782 avatar

bartek6782

November 24, 2020 at 11:37 PM

pamienta jak jeszcze gralem w sims 4

YukineIki avatar

YukineIki

November 25, 2020 at 12:36 AM

Może późno komentuję, ale mimo wszystko post na to zasługuje - bardzo dobrze dobrane słowa i idealne zebrane informacje, tak trzymaj!
Netek36 avatar

Netek36

November 25, 2020 at 12:48 AM

NAPRAWDE FAJNY ARTYKUŁ

Zuziagiesia avatar

Zuziagiesia

November 25, 2020 at 01:43 AM

To jest bardzo dobrze opisane
Jollcia avatar

Jollcia

November 25, 2020 at 02:05 AM

Dla mnie bardzodobrze tu jest opisana aktualizacja, po prostu wielkie brawa! ( to nie jest sarkazm)
Superlis avatar

Superlis

November 25, 2020 at 04:11 AM

Nigdy nie grałam w Simsy xD