qffffffffffffffffffffffffNa początek warto nadmienić, że utility (czyli właśnie granaty) są przez wielu graczy bardzo niedoceniane. Takie sytuacje najczęściej możemy spotkać na niższych rangach, w których to gracze często w ogóle nie kupują granatów nie będąc świadomymi tego, jak wielki efekt mogą one przynieść. Prawda jest taka, że w niektórych sytuacjach jeśli mamy dla przykładu jedynie 3700$ po stronie atakującej, warto zaopatrzyć się nie w kamizelkę + hełm oraz AK-47, ale rozważyć opcję zakupu kamizelki + hełmu, zrezygnować z AK-47 na rzecz Galila i kilku granatów.
Przyjrzyjmy się więc dostępnych w grze granatom:xxxxxqewqewqewqewqewqewqewqewxxxxxxxxxxxx
- Granat błyskowo-hukowy - zdecydowanie podstawowy, niezbędny granat. Dzięki temu granatowi łatwiejsze staje się wychylanie na większość pozycji. Flashbang jest kluczową bronią przeciwko sniperowi.
- Granat zapalający (molotov) - jest to granat bardziej zaawansowany. Dzięki temu granatowi jesteśmy w stanie podpalić niewielki obszar, który będzie zadawał obrażenia wrogom znajdującym się w jego polu rażenia.
- Granat dymny - tak zwany smoke. Dzięki temu granatowi jesteśmy w stanie "odciąć" niektóre miejscówki.
- Wabik (decoy) - granat ten imituje dźwięk broni, którą posiadamy w ekwipunku.
- Granat zaczepny - najprostszy w obsłudze granat, jego zadaniem jest zadawanie obrażeń przeciwnikowi
Po omówieniu granatów, warto obmówić sytuacje, w których warto z poszczególnych granatów korzystać.
Na pierwszy ogień, przyjrzyjmy się granatowi błyskowo-hukowemu. Zawsze powinniśmy poświęcić 200$ żeby mieć go w swoim ekwipunku. Dzięki optymalnym użyciu tego właśnie granatu, możemy oślepić przeciwnika i z łatwością go zabić lub wyłączyć z akcji. Ważnym terminem powiązanym z tego rodzaju granatem jest popflash. Co oznacza popflash? Jest to rzucenie flasha w taki sposób, aby niemożliwe stało się od niego odwrócenie, wybucha przeciwnikowi idealnie tam gdzie jest aktualnie wpatrzony.
Kolejnym granatem, który będzie
10 CZER
Dobre pytanie sama jestem ciekawa
Grafika troche do anime podobna ale nie rozgrywka nie wygląda na anime albo już sam nie wiem dawno w nią nie grałem więc zarejestruj się i sam zobacz a się przekonasz ale według mnie gra warta pogrania i szybko się nie nudzi przynajmniej dla mnie /:
fortnite życie xD nie aion nie weim co to ale aion
Aion. Aion lepszy i tyle.
aion better than fortnite
bo zbieram na trzeci poziom
czy to jest nielimitowane
aion i fortnite to zupełnie inne gry nie można ich porównać dla mnie aion ale początki wersja 3.0
aion, ale to w ogóle inna gra id fortniteXD