Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam was bardzo serdecznie. Chciałbym wam przedstawić listę niektórych gier wyprodukowanych w Polsce. Polska zajmuje 24 miejsce w rankingu najlepszych rynków gier, prześcigamy takie kraje jak Szwajcaria i Wietnam i wiele więcej. Więc nie jest aż tak źle. W niektóre polskie gry grają nawet gracze z całego świata. Wszystkie polskie firmy zajmujący się produkcją gier zarobiły ponad 540 mln dolarów, czyli ponad 2 mld złotych. Na szczycie rankingu stoją takie kraje jak: Na pierwszym miejscu Chiny, na drugim USA, a na trzecim Japonia. No dobrze, możemy już zaczynać.
Ten obrazek był w krótkim wstępie.
To są najlepsze polskie gry jakie chciałem wam przedstawić, wiem że jest tego mało, ale zawsze coś. Nie wstawiałem obrazków ponieważ obawiałem się spamu czy też ograniczonej liczby znaków, która nie może być większa niż 11000. Jeśli w tekście zobaczyliście jakiś błąd to proszę o tym mi przypomnieć.