Chcialbym zwrocic uwage na wzrost ceny nagrod dostepnych w serwisie gamehag, przykladowo jeszcze kilka dni temu nagroda Paysafecard 100 zł Karty podarunkowe byla do zdobycia za 13499 KD w chwili obecnej cena wynosi 14299 KD. Szkoda ze serwis nie dosc ze podnosi ceny to w dodatku nie daje zadnych dodatkowych metod zdobycia KD w postaci chociazby nowych gier (ok dodali nie dawno gre RAM Pressure ale ta nagroda.... 300kd za 3 zadania phi, czy Football Team 80 KD no jeszcze lepiej).
+1 gosciu ta strona tylko na hajs leci
jeszcze nie dostalem dwa dni z rzedu kd za ocene artykulu
Co do artykulow mialem to samo pare dni temu, co prawda nagrode otrzymujemy tylko za RZETELNA ocene ale nie wydaje mi sie by wszystkie byly trefne :/
KD za ocenianie artykułów otrzymacie dopiero, gdy moderator sprawdzi artykuł. Co do samych cen, to przy obecnej sytuacji ich wzrost nie jest niczym dziwnym.
Teraz wszystko jest za pieniądze i ceny rosną w górę -_-
Jak ja oceniłam artykuły, dostałam 50 KD po 4 dniach. A jak napisałam artykuł, który nie został odrzucony, nie dostałam 1000KD
Nawet jeśli nie dostałeś tego dnia co oceniałeś artykuły kd to i tak je dostaniesz w kolejnym terminie jak moderator posprawdza :)
@Juniorskowa Twój artykuł czeka na ocenę, cierpliwości. 1000KD raczej za niego nie otrzymasz, w zakładce "artykuły" jest napisane, że możesz zgarnać AŻ 1000KD.
Chcialbym zwrocic uwage na wzrost ceny nagrod dostepnych w serwisie gamehag, przykladowo jeszcze kilka dni temu nagroda Paysafecard 100 zł Karty podarunkowe byla do zdobycia za 13499 KD w chwili obecnej cena wynosi 14299 KD. Szkoda ze serwis nie dosc ze podnosi ceny to w dodatku nie daje zadnych dodatkowych metod zdobycia KD w postaci chociazby nowych gier (ok dodali nie dawno gre RAM Pressure ale ta nagroda.... 300kd za 3 zadania phi, czy Football Team 80 KD no jeszcze lepiej).
Nawet jeśli nie dostałeś tego dnia co oceniałeś artykuły kd to i tak je dostaniesz w kolejnym terminie jak moderator posprawdza :)
Co do artykulow mialem to samo pare dni temu, co prawda nagrode otrzymujemy tylko za RZETELNA ocene ale nie wydaje mi sie by wszystkie byly trefne :/
+1 gosciu ta strona tylko na hajs leci
KD za ocenianie artykułów otrzymacie dopiero, gdy moderator sprawdzi artykuł. Co do samych cen, to przy obecnej sytuacji ich wzrost nie jest niczym dziwnym
"ta strona leci na hajs" a niby jaki sens miałaby by ta strona gdyby nic nie zarabiała byłaby po prostu nie opłacalna
Jak nie chcecie to nie grajcie ale to by było idiotyczne ze przez wzrost cen nagród przestajesz grać
KappaHype: Ja na przykład nie mogę zgłosić braku kamieni za zadanie bo nie mogę napisać do Misty grrr
Jak nie chcecie to nie grajcie ale to by było idiotyczne przez wzrost cen nagród przestajesz grać
jak mamy zdobykilkanaście tysięcy jak za same gry zdobędziemy z kilka tysięcy -_-
Powinno być więcej gier na przeglądarke xd
o tak, więcej gier na przeglądarke (a takich jest sporo jak np. goodgame empire i tego typu)
Piszą że kamienie nie stracisz ale że inflacjia je dosiąga to już zapominja wspomnieć