Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Dobry wieczór mam problem z wykonaniem zadania zagraj 5 meczy! Wysyłam zrzuty pięciu meczy gdy zostałem zabity ponieważ gdy jest się zabitym to widać ze inna osoba to jest pewne że zagrało się te mecze, Ale mimo to moje próby wykonania są odrzucane i tu moje pytanie w jakiej postaci mam wysłać zrzut lub co mam zrobić by to wykonać! Proszę o odpowiedż a nie o H4ty typu ,,ale to takie banalne jak tego mozesz nie umiec,, Dziekuje za Uwage i Sorry za zaśmiecanie Forum!