Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Bylo juzy puzyno a tak serio to jadłem pierogi i zajadałem Nutellą :) i postanowiłem pooglądać reklamy (na strefie apek pewex po darmowe kd) i tak wkońcu uzbieralem sam nie wiem ile ale kupiłem skrzynkę gdy kupiłem postanowiłem otworzyć i nie zgadniesz co droplo mi z skrzynki coś niesamowitego coś wspaniałego coś jedynego w swoim rodzaju coś co bedę wspominać bardzo długo a dokładnie RUNE która daje mi + 10% w grach tylko szkoda żE w nie JUŻ nie gram po tym jak nie dostałem 1060 kd za 16lvl postaci w lords mobile ale mniejsza wkurwi... wkurzyłem się ale patrze do ekwipunku a tam jakaś mobilna skrzynia otwieram i tym razem było coś niesamowitego itp. A dokładnie RUNA :) KTÓRA DAJE MI + 100% w czym ? W MINIGRACH W KTÓRE NIE GRAM BO SIE NIE OPŁACA - za każdą gre musisz obejrzeć reklamę- w skróceniu tej historii i odpowiadając na pytanie jestem wkurwio... wkurzony i straciłem mało NIE POZDRAWIAM TEJ GRY ALE CIEBIE TAK!