Jak zrobić screen shota by zaliczyli?
masz na klawiaturze takie cos jak PrtSc kliknij to i zadaniu na tej stronie kliknij ctrl+v
_Atox_ ale ja wiem jak zrobic screena, tylko pytalem co zrobic by zaliczyli, a po za tym napisalem do supportu (wyslalem screena pelnego z tym osiagnieciem) i mi zaliczyli ;D
Jak sprawdzić ile ma się wygranych?
klikasz w profil i masz tam zakladke odznaki czy tam osiagniecia nie pamietam to tam jest osiagniecie by wygrac 100 bitew i ci pokazuje ile masz dotychczas
Ci moderatorzy to ****** wysłałem im screena z levelem i bitwami a ci to odrzucili mam gdzieś tą strone jak są tu tacy idioci....
GienkuYT napisz do supportu, po za tym 3 pytania
Czy zarejestrowales sie z linku gamehag?
Czy zrobiles w poprawnym miejscu screena oraz pelnego z widocznym nickiem?
Czy nick jest przynjmniej podobny do twojego na gamehag?
Mi napoczątku nie zaliczyli, lecz gdy napisalem do supportu (czyli do Misty, masz ją w znajomych) to mi zaliczyli i dostałem kamienie dusz.
najlepiej kolego poprzez geforce czyli alt+f1 bądź alt+f2 :)
Gdzie się wysyła te screeny
Gdzie się wysyła te screeny
mam odżucane screeny , juz nie wiem czego sie spodziewacie , mam nagrane rozgrywki napiszzczcie a screenuje te momenty bo juz nerwy
musisz pisac do Misty ze masz dobrze wykonane zadanie a odrzuca i wtedy zaakceptuje , ta osoba ktora sprawdza screeny to serio jakas slepa jest , tez tak mialam masakra
Ja już 3 raz wysyłam screena, pisałam do Misty 2 razy. Póki co dwa razy odrzucone, wątpię, że za 3 to się zmieni.
Kiedy moderatorzy odpowiadają?
wielkie dzięki za pomoc z zadaniem
Jak wysłać 2 screny naraz?
jak skontaktować się z supportem bo mi nie chce zaliczyc zadania?
Ja robie klawiszem PrtSc i później wklejam to w Painta zapisuję i gitt