Mam akcje że mam misje wbij 5 lvl mam 36 lvl normalnie widac na screenie a odrzuca mi.. co mam zrobic?
Najprawdopodobniej źle robisz screena
Ja mam Windows 10 (co daje narzędzir wycinania) i na początku też miałem z tym problem, ale już to ogarnąłem i wiem jaki screen miej więcej wysłać
Polecam jeśli masz 10 nacisnąć skrót ctrl+(+) jeden raz, a potem wycinaniem objąć ekran bez interfejsu przegladarki na górze witryny.
nie wiem jak sie robi ten skrót
napisz do Misty opisz dokładnie że dobrze robisz wszystko po około 30 min powinni zakaceptować, miałem tak samo i mi zadziałało
Jeżeli nie zajerestrowałaś się przez ich stronę to odrzucają.
A jeżeli przez ich stronę to albo jakiś błąd albo źle robisz screen
Masz CAŁY EKRAN UCHWYCIĆ!
Zarejestruj się na ten sam e-mail jaki masz na gamehag, później zrób screenshota z pierwszego okna (tym z ekwipunkiem i nazwą) i najlepiej żebyś miał odpaloną jeszcze zakładkę gamehag. Mi przyjęli, tobie też powinni :D
Upewnij się , że zarejestrowałeś się z ich linka.
Bardzo prosto narzedzie wycinania
Mi nie zaakceptowało iak wbiłem 5 level i jestem wnerwiony w luj
mi na czilku wszystko akceptowali tylko nie wyslalem 3 questa bo mi znikla gierka co nie
Jeśli ktoś ma dalej problemy to zalecam jeszcze raz stworzyć konto, oczywiście przez strone gamehag, ale na innym serwerze. Podobno działa.
próbójcie crtl+print screan a potem otwieracie paint i wklejacie
następnie należy zapisać i wrzucic tylko trzeba patrzeć czy wszystko co jest w zadaniu to jest widoczne
Weź scrrena z google gdzie ktoś ma 5 lvl lub stworz nowe konto i wbij