Wszystko robię dobrze, tekst jest ciekawy i rozbudowany a mimo to każdy mój artykuł zostaje odrzucony rzekomo z powodu "złego formatowania" ma ktoś jakieś porady jak temu zaradzić?
Ja też mam tak samo. Najpierw napisałem artykuł, wszystko było według mnie dobrze, a tu artykuł zostaje odrzucone za "złe formatonie". To więc tworzę ten sam artykuł, tylko że z poprawionymi błędami, a tu zostaje odrzucony za "spam".
A jakie błędy miałeś w tym pierwszym artykule? Bo ja to formatuję ale moderacja dalej mi to odrzuca.
@Zbieracz555 - początkowo Twoje artykuły nie miały praktycznie żadnego formatowania. Teraz widzę, że dodałeś trochę pogrubień, ale nadal tekst nie jest odpowiednio sformatowany.
Średnio co dwa zdania zaczynasz pisać od nowej linii, co wizualnie nie wygląda zbyt dobrze. Brakuje jakiejkolwiek grafiki w artykule, a przed zaimkami brakuje przecinków.
Dobrze, już rozumiem. Postaram się poprawić najszybciej jak to będzie możliwe.
Ja też mam ciągle ten sam problem. Nie wiem już co mam poprawiać. Mój artykuł ciągle jest odrzucany.
może chodzi o to że piszesz jedną wielką ścianę tekstu bez odstępów praktycznie?
mój artykuł jest podrzucony dla spam ;-;
miałam to samo. bez błędów, ciekawy temat, fajna miniaturka, a powód odrzucenia? ,,usunięcie przez moderatora'' dziękuję za to że chociaż wiem czemu mi odrzucili
@Kamiskaa - niestety nie pamiętam wszystkich artykułów, a żadnego Twojego artykułu nie ma w trakcie oceny, a więc trudno mi się ustosunkować.
Dokładniejszy powód odrzucenia jest widoczny, gdy wejdziesz w Społeczność->Artykuły->Twoje artykuły.
@Harushiqq - artykuł został odrzucony przez moderatora czy też użytkowników? Jeżeli przez użytkowników to po prostu wyślij ponownie, zdarza się, że oceniają niesprawiedliwie. Natomiast jeżeli został odrzucony przez moderator to prawdopodobnie miał mnóstwo spacji, losowych znaków aby nabić ilość słów, zawierał niepotrzebne informacje niezwiązane z artykułem lub coś podobnego.
@KappaHype - Co dokładnie jest źle z moimi artykułami o Kerbal Space Program i dotyczącymi King Slime'a?
niestety nie wiem o co z nimi chodzi :(
niewiem ja jeszzcze takiej sytuacji nie mialem mialem tylko ze 10 razy że pisze w złym języku :((
też tak miałam i już nawet nie próbuję
potrze buje exp i musze dużego komentarza tak pisze kmentantarze a by zdobyć exp :D jeszcze whila do 3 lvl:D
ja tez się zastanawiam o co cho
Mi odrzuca za zły język. Tam nic nie ma wulgarnego, zmieniałem kilka razy ciągle udrzuca
mam tak samo piszę artykuł i mi odrzuca za złe formatowanie nie wiem oco chodzi