Deszcz

Gem789

SystemGamehag: 2 users received Gem365 from the Rain.
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconJustin Böning: Popcorn emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem70 from the Rain.
unranked rank iconJustin Böning: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version) politecat emote (inline chat version)
SystemGamehag: 3 users received Gem76 from the Rain.
AdminJoshverd: Capybara stare emote (inline chat version)
unranked rank iconhaotran: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconHell0ItsMe88: Meowdy emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Popcorn emote (inline chat version)
novice rank iconAtia: PartyKirby emote (inline chat version)
SystemGamehag: WAYTOODANK emote (inline chat version)
AdminJoshverd: Cash emote (inline chat version)
unranked rank iconJustin Böning: Hey
SystemGamehag: One user received Gem375 from the Rain.
SystemGamehag: 3 users received Gem346 from the Rain.
unranked rank icondem.pferd.heisst.horst: blobDance emote (inline chat version)
unranked rank iconhaotran: Rain
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
unranked rank iconjuanesteban lopezmoreno: dwx
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconAdam's YanksCap: I like this new website upgrade.
SystemGamehag: One user received Gem285 from the Rain.
unranked rank iconroberto gonzalez: xd
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

36

0/160

Kilka szybkich pytanek

ClapTrap12 avatar

ClapTrap12

May 29, 2020 at 03:02 PM

Cześć może ktoś mi przedstawić jak brzmi treść 2 i 3 zadania? W czasie gdy 1 oczekuje na weryfikacje może zacząłbym robić kolejne. I czy długo czekaliście na sprawdzenie zadań z tej gry? Z war thunder szybko zaliczyli, a tu już troche czekam. To tyle, dzięki!
CieplyFilip avatar

CieplyFilip

June 5, 2020 at 02:16 PM

Siemka mi szybko zaliczyli zadania dwa które wykonałem bo w ostatnim zrobiłem głupotę. Drugie zadanie to brzmi: ,,Zdobadź okręt IV tieru" czyli trzeba pograć statkiem i nabić punkty żeby móc go odblokować. Zadanie trzecie to wygranie 15 bitew. Nie zrób takiej głupoty jak ja że zacząłem gre kazdym statkiem i dostałem bana na 12 walk chyba XD.
klejuch_casedropeu avatar

klejuch_casedropeu

June 5, 2020 at 02:42 PM

Cześć może ktoś mi przedstawić jak brzmi treść 2 i 3 zadania? W czasie gdy 1 oczekuje na weryfikacje może zacząłbym robić kolejne. I czy długo czekaliście na sprawdzenie zadań z tej gry? Z war thunder szybko zaliczyli, a tu już troche czekam. To tyle, dzięki!zaliczyli zadania dwa które wykonałem bo w ostatnim zrobiłem głupotę. Drugie zadanie to brzmi: ,,Zdobadź okręt IV tieru" czyli trzeba pograć statkiem i nabić punkty żeby móc go odblokować. Zadanie trzecie to wygranie 15 bitew. Nie zrób takiej głupoty jak ja że zacząłem gre kazdym statkiem i dostałem bana na 12 walk chyba XD.
nightninjapl avatar

nightninjapl

June 9, 2020 at 12:09 AM

remigyremgidxdxdxrhetihskhoGry stały się już tak powszechne, że natykamy się na nie niemal wszędzie i zaczynają dochodzić do momentu w którym wyglądają niemal tak samo jak świat realny. To wrażenie spotęgowała rzeczywistość wirtualna, która nadal się rozwija i przestaje być luksusem dla bogaczy i coraz częściej mogą sobie na nią pozwolić przeciętni Kowalscy.

A co gdyby jeszcze bardziej pogłębić wrażenia VR? Co gdyby działało to jak w filmie pt. "player One" gdzie otaczający nas świat ogranicza tylko nasza wyobraźnia? A gdyby tak dało się przeżyć na nowo przygody z naszych ulubionych tytułów i napisać ich historie jeszcze raz biorąc w nich bezpośredni udział?

A może po prostu zostać bohaterem w swoim własnym świecie i wymyślić własną historię?
To niemożliwe, jednak zajadli fani wirtualnej rzeczywistości czy cosplayerzy tworzą filmy, w których możemy chociażby zobaczyć jak mogłoby to wyglądać.Gry stały się już tak powszechne, że natykamy się na nie niemal wszędzie i zaczynają dochodzić do momentu w którym wyglądają niemal tak samo jak świat realny. To wrażenie spotęgowała rzeczywistość wirtualna, która nadal się rozwija i przestaje być luksusem dla bogaczy i coraz częściej mogą sobie na nią pozwolić przeciętni Kowalscy.

A co gdyby jeszcze bardziej pogłębić wrażenia VR? Co gdyby działało to jak w filmie pt. "player One" gdzie otaczający nas świat ogranicza tylko nasza wyobraźnia? A gdyby tak dało się przeżyć na nowo przygody z naszych ulubionych tytułów i napisać ich historie jeszcze raz biorąc w nich bezpośredni udział?

A może po prostu zostać bohaterem w swoim własnym świecie i wymyślić własną historię?
To niemożliwe, jednak zajadli fani wirtualnej rzeczywistości czy cosplayerzy tworzą filmy, w których możemy chociażby zobaczyć jak mogłoby to wyglądać.Gry stały się już tak powszechne, że natykamy się na nie niemal wszędzie i zaczynają dochodzić do momentu w którym wyglądają niemal tak samo jak świat realny. To wrażenie spotęgowała rzeczywistość wirtualna, która
nikodem_bobel avatar

nikodem_bobel

September 23, 2020 at 08:16 PM

Elo elo 321
Demolka323 avatar

Demolka323

September 29, 2020 at 05:21 PM

tak jak mowi filip pozdrawiam

Kilka szybkich pytanek na forum World of Warships na Gamehag