Chcesz odmienić swoje życie na lepsze ?
Mieć więcej czasu dla siebie, rodziny i bliskich ?
Mieć poczucie niezależności i stabilizacji finansowej ?
Zadbać o siebie produktami najlepszej jakości ?
Mieć stały rabat na WSZYSTKO -20% ?
Otrzymywać super prezenty i promocje kilka razy w miesiącu?
Pracować kiedy chcesz, z kim chcesz i gdzie chcesz ?
Zarabiać od 100zł do 6500zł (i z czasem jeszcze więcej) ?
Być częścią 3milionowego zespołu (składającego się w przewadze z kobiet) NEXT LEVEL to prawdziwa szansa na sukces ! Jesteśmy prężnie rozwijającym się zespołem, który promuje plan marketingowy Oriflame. Daje nam to ogromne możliwości, korzyści i niezależność !
Spróbuj ! Nic Ciebie to nie kosztuje, możesz jedynie zyskać - i to bardzo wiele !
To jedyna praca w której dla zmotywowania do działania(=większych zarobków) otrzymasz nagrody - produkty o wartości 100/150zł za jedyne 4,90zł !
Daj sobie szansę na komfortowe życie ! Ta praca odmieniła życie wielu kobiet (również mężczyzn) oraz ich same - na lepsze ! Bo kiedy spełniamy się w bezstresowej pracy i mamy czas dla siebie i bliskich to jak tu nie być szczęśliwą ? A to właśnie szczęście i dobre samopoczucie sprawia, że kobieta daje od siebie jeszcze więcej dobra !
Czyż nie ? ; ) W naszym zespole rozumiemy się i wspieramy !
Dołącz teraz, aby otrzymać zestaw kosmetyków i perfumy za jedyne 4,90zł !
Napisz do mnie koniecznie ! Nie ważne ile masz lat, jakie doświadczenie i gdzie mieszkasz na terenie Polski ! Z Oriflame, każdy może osiągnąć sukces przy odrobinie zaangażowania (początkowo średnio 1,5h na tydzień) !
Daję Ci gwarancję pomocy z mojej strony w rozwoju w moim zespole !
Zapraszam wszystkich na niezobowiązujące spotkanie przez Skypa, na którym przy pomocy prezentacji multimedialnej wyjaśniamy z dziewczynami szczegóły opcji biznesowej w Oriflame, oraz odpowiadamy na wszystkie pytania !
Proszę o kontakt - podam terminy spotkania (wymagane konto na Skype) : )
Szczerze zachęcam ! Czekam na wiadomość od Ciebie !
Piszcie tutaj lub wiadomość prywatną do mnie