Tak jak w temacie. Musialem napisac do supportu sciany (Fyber) pare maili. Zalivzylo mi zadanie za ok. 1100 pkt nie pamietam ktore dokladnie. W kazdym razie wazne ze punkty sa.
Cześć, skąd wiedziałeś, że Fyber jest supportem ściany? Gdzie można znaleźć taką informację?
W tickecie od gamehag sie dowiedziałem
Jaki jest mail do Fybera?
Gdy wejdziesz na sciane pierwsza to na samym dole (o ile jestes na pc) to tam jest napisane "czy masz problem z rozwiazaniem zadania" czy jakos tak. Klikasz w to i masz tam wszystkie twoje zadania
Wybierasz zadanie z ktorym masz problem i po prawej klikasz zglos problem. Potem w wiadomosci podajesz swoj email. Oni ci odpisuja a ty na ich ticketa odpowiadasz wysylajac screena. Mi przynajmniej
@Rogusix, dzięki :) Mi niestety w tickecie nie wskazali, że chodzi o Fybera...
Nie ma za co :) Mi też nie napisali że chodzi dokładnie o fybera ale że o właściciela ściany
:D U mnie dokładnie to samo ;) Chyba mają gotowe formułki już i tylko CTRL+C i CTRL+V ;)
Wiesz co, ale w ogole nie mogę znaleźć tego o czym wspomniałeś ""czy masz problem z rozwiazaniem zadania".... :/ Gdzie dokładnie to znalazłeś?
Wejdź na zlecenia, pierwsza ściana i na samym dole przy ikonie pytajnika jest "Masz problem z wykonaniem zadania?"
A to w "Zleceniach", a ja cały czas bylem w kategorii "Gry" i wybierałem stronę Lords Mobile czyli de facto tę, na której teraz jesteśmy i sprawdzam po całym ekranie i szukam a tu nic... ;)
Jeszcze raz dzięki za pomoc!