Pomimo tego iż wielokrotnie wykonałem pierwsze zadanie i wysłałem screenshota Misty nadal mi go nie zatwierdziła. Dodam że zawsze na screenie widoczna była ilość wygranych bitew. Wie ktoś co mogę robić źle i co dokładnie musi być na tym screenie żeby to zostało mi zatwierdzone?
mi właśnie też nie zatwierdza, napisałem do Misty i czekam na odpowiedź i tb też radze to zrobić
Napisz do supportu zaliczą ci to zadanie. Coś z tymi zadaniami do Wt jest że ich strona nie zalicza.
Miałem ten sam problem, okazało się że nie założyłem konta z linku który podaje gamehag. Potem normalnie mi zatwierzdzili
mi też odrzucili ale wczoraj drugi raz wysłalem i zaznaczyłem ilość wygranych bitew i zwycięstwa i teraz znowu czekam na weryfikacje.
juz wam odpowiadam, gdyż po wielu próbach w końcu udało mi się ukńczyć zadanie. obecnie jestem przy 4 . a więc. Po piersze. aby wykonac zadanie, nalezy wejść w zadania war thunder i zarejestrować N OWE NIEUŻYWANE DOTYCHCZAS konto na gaijin do gry war thunder. Następnie nick z gry musi być taki sam jak tutaj, po trzecie wykonanie zadania sprawdzacie w profilu , pdorzucam wam link do zdjecia mojego wykonanego zadania, i wysłać je. jeśli odrzucą, to trzeba wejść w support gaijin i napisać, by potwierdzili rejestracje konta za pomocą gamehag a następnie napisać w gamehag bespośrednio do supportu (to oczywiście z kontem vip) i wkleić screnshoty. tu podglądowy screenshot
https://imgur.com/a/fKL6yMp
No cóż ja już od roku próbuje wykonać to samo zadanie i nic. :(
Nawet pisałem do KappaHype ale on nie odpowiada smuteczek.
Od wczoraj czekam na weryfikacje tego zadania a było +33% premi do zadania w war thunder.
gra mi sie bardzo spodobala lecz szybko sie nudzi
znowu mi nie zatwierdzili zadania. co robie źle?
wygrałem już 16 bitew mój nick jest taki sam jak na Gamehag zarejestrowałem się z linka i nic.
a bardzo chciałem mieć te kd... :(
aby zatwiedziło, musza byc spełnione wszystkie te wszystkie warunki jak w "wiadomości" powyżej, ale i musi byc odpowiednia ilośc wygranych bitew, nie mniej, nie więcej...
aby zatwiedziło, musza byc spełnione wszystkie te wszystkie warunki jak w "wiadomości" powyżej, ale i musi byc odpowiednia ilośc wygranych bitew, nie mniej, nie więcej...
babaaabab bbabaaabab ba ba a ba ba bab ab
Jeśli wam nie akceptuje można napisać do supportu zamieszam link https://gamehag.com/pl/kontakt Do zamknięcia :) Dziękuje polecam się na przyszłość.