W tym artykule starałem ująci krutko jak zacząci ger i pare przydatnych trików jeżeli czetelnicy bendom chcieli zrobie specjaly artykuł odnośnie danych i polecany pzezemnie czołgów.
1) Sprubujcie zdobyć kod promocyjny ktury da wam golda na start cołg oraz premke. Kody promocyje można znaleści w modelach do składania o tematyce wojenej lub też po prostu kupić jeden pojedzynczy albo spytać się znajomych kturzy grajom w WOTa lub składajom modele samolotuw ,czołguw lub statków.
2) Jeżeli nie pobierzecie całosici gry wtedy możecie grać tylko 1 i 2 ale według mnie one stajom się nie do przebicia i otzrymujecie obrażenia od 2 do 7 ( w moim przypatku) wien możecie odblokować łatwo wszystkie 2 3 i wexpić załoge.
3) Zmienice hasło wtedy dostaniecie kolejne 300 darmowego golda.
4) Przetem podałem sposoby na golda a teraz powiem jak go najlepiej wydać. Wienc tak nie jest to za dużo golda wienc najlepiej poczekać do przeceny u kipić nawet 8 dodatkowych miejsc w garażu.
5) Zawsze starajcie się wykonywać misje i brać udział w eventah ,możecie na nich sporo zyskać nic nie tracąc
6) Każdy kraj ma sfojom specjalizacje na przykład Francuskie czołgio som wytrzymałe Amerykaniske diała samobieżne bijom najwięcej obrażeni i tak dalej (o tym z jakiego kraju najbardzie oplaca się brać czołgi pod jakimś tam względam zrobie następny artykuł) wien nie itcie tylko w jedno drzewko ale starajcie się rozwijać wszystkie i uczyć się słabyh i mocnych punktów danych czołgów.
7) Jeżeli macie znajomych kturzy grajom w wota popytajcie się ich jakie czołgi som dobre pograjcie z nimi troche i opserwujcie ich gre ponieważ jeżeli ktoś kto ma 10 może wiele nauczyć nowych graczy takich jak wy czyli ci kturzy chcom mieć dobry start w wocie i wiedzieć jak zacząć nie marnując czasu.
Ps. po pobraniu całosici gry możeci dopiero wykonywać misje i brać udział w eventach oraz grać 3 4 tierami itd.
To by było na wszystko życze miłego grania i dobrego startu ;P
Mogę wiedzieć kto pozwolił na wypuszczenie tego "artykułu"? Nie wiem czy analfabeta czy jakiś troll to pisał. Poza tym admin to zatwierdził?
Szkoda słów to co tu sie odwala to niezłe jaja
słaby troche ten poradnik
dzięki może zacznem lepiej grać ;)
Tsaaa
A wiesz, że po pierwsze DYSORTOGRAFIĘ a nie DYSORTO? Nie istnieje taki skrót.
A po drugie... Kto wpuścił ten artykuł?? A jak ja nie rozumiem słowa typu: "taks" albo " sfojom" ??
To nie artykół koledzy, tylko temat na forum, administracja tego nie akceptuje.
Dziękuję za pomoc, na pewno skorzystam z poradnika kiedy zacznę przygodę z WoT'em aczkolwiek twoje błędy ortograficzne już od samego początku artykułu kolą w oczy.
Błagam, następnym razem, nie wiem czy masz dysortografię czy jesteś po prostu słaby z ortografii, ale następym razem daj informacje na początku że ją masz by ludzie wiedzieli że błędy nie są po prostu
Ortografia. Tego się czytać nie da...
z dyktand w pedałówie ***** za pizdą, co?