Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Brawl Stars jest grą podbijającą świat. Rozgrywkę urozmaica duży wybór trybów, map, postaci, skiny do nich oraz możliwość rozwijania postaci dzięki np. gadżetom. Dodatkowo co miesiąc twórcy gry dodają aktualizacje. W tym roku supercell obchodzi 10 urodziny. Z tej okazji szykuje się coś wielkiego. Postaram się opowiedzieć o tej aktualizacji.
Aktualizacja ma pojawić się w dzień urodzin Supercella, a więc prawdopodobnie 18 maja 2020 roku. Jest to wielkie święto dla twórców takich gier jak: Brawl Stars, Clash Royal i Clash of Clans. Jednak to gra, o której teraz piszę zdobyła największą popularność i utrzymuje się w czołówce najpopularniejszych oraz najbardziej dochodowych gier.
Co dodadzą:
Powiem jescze ważną żecz dotyczącą wersji płatnej. Od dnia aktualizacji zniknie możliwość wydropienia gemów ze skrzynek.
W czasie pierwszego sezonu z Brawl Passa da się wygrać tylko 80 gemów. Jeśli więc chcecie kupić płatną wersję za 170 gemów, to radzę zbierać kamienie dusz na Brawl Stars. Mogą się przydać dodatkowe gemy, zwłaszcza, że za kilka dni staną się "ekskluzywnym towarem".
Twórcy zdradzili nam również część nasępnej - czerwcowej aktualizacji. Pojawi się w niej kolejny zadymiarz.
Mam nadzieję, że zpodobała się Wam prezentacja aktualizacji.
Jęsli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej, polecam udać się na youtube.
Dziękuję za uwagę.