Moim zdaniem - Nie. Dlaczego? Znacie toksyczność młodszych graczy :/
Moim zdaniem nie pasuje do lola
Komunikacja głosowa nie jest absolutnie potrzebna w lolu. Komunikacja glsoowa mogla by wprowadzic zbyt duzą toksycznosc, co by sie skonczylo na tym ze kazda gra bedzie jeszcze bardziej denerwująca i demotywująca ;).
Jasne że tak. Będzie wprowadzony ale tylko dla drużyn 5 osobowych
Myśle, że tak ale tylko i wyłącznie dla premadów...
Ban na kilka dni dla flamerów
Nie potrzebny i może wprowadzić zamęt zwłaszcza przy toxic graczach
Mogło by być, ale tylko powyżej platyny. Dlaczego? Niżej są gracze, którzy skłonni są do wyzywania i przeklinania bez powodu.
@MateuszBlad... a wyżej nie? ranga nie ma wiekszego znaczenia, tylko tyle, że w niżeszj randze sa więksi ******, wyzywanie jest tak samo, a co do postu to fatalny pomysł wg mnie.
coś jest nie tak z twórcą tej strony skoro jest cenzura słowa "deebil",
było by spoczi poniewasz można by wydrzeć się na tego feedera wa jg XD
Dzieci się będą przekrzykiwać.
Można byłoby wprowadzić czat głosowy, ale byłby dostępny tylko dla osób z którymi jesteś w grupie. Jeśli byłby wprowadzony np na solo kolejce to chaos gwarantowany.
Voicechat w lolu to zły pomysł
Według mnie to dobry krok w stronę rozwoju komunikacji... Jak jakiś dzieciak będzie kozaczył to wyciszyć kolegę i tyle ^^ System, w jakim to działa, jest naprawdę wygodny.
Zwróćmy uwagę na to, że często nie zdążymu użyć pingu / napisać czegoś na czacie i to po prostu ułatwi rozgrywkę.
Komunikacja głosowa nie jest absolutnie potrzebna w lolu. Komunikacja glsoowa mogla by wprowadzic zbyt duzą toksycznosc, co by sie skonczylo na tym ze kazda gra bedzie jeszcze bardziej denerwująca i demotywująca ;) a i ta gra jest super polecam
Według mnie to dobry krok w stronę rozwoju komunikacji... Jak jakiś dzieciak będzie kozaczył to wyciszyć kolegę i tyle ^^ System, w jakim to działa, jest naprawdę wygodny.
Zwróćmy uwagę na to, że często nie zdążymu użyć pingu / napisać czegoś na czacie i to po prostu ułatwi rozgrywkę.
może być tylko toxic dzieci mogą być
słaby pomysł moim zdaniem
slaby pomysl przynajmnie w mojej opinii
jak dla mnie jest to minus tej gry. Często toksyczność i zachowanie ludzi tam jest po prostu okropne, ludzie często się wyzywają itp. Czat głosowy jest tam zbędny bo zawsze można się porozumieć zwykłym, klasycznym czatem
ma sens w przypadku gry ze znajomymi jednak równie dobrze można wtedy używać discord, grając z randomami tylko denerwuje
przez wiekszosc czasu to mialam z nim problem i nawet nie dzialal. nie dalo sie w iego wejsc