AdminSwirfty: All of the offerwalls are on the main page 
unranked rank iconMohamed Tarek: when i click on games
unranked rank iconMohamed Tarek: i see no offerwall tho
AdminSwirfty: Games are still offers
unranked rank iconMohamed Tarek: So?
unranked rank iconMohamed Tarek: I completed a challenge inside a game that I shd get rewarded for but I didn’t
unranked rank iconMohamed Tarek: Not offers
unranked rank iconMohamed Tarek: It’s the games 
AdminSwirfty: There's a support tab on all of the offerwalls you can click on 
unranked rank iconMohamed Tarek: How?
AdminSwirfty: You should contact the offerwall's support 
unranked rank iconMohamed Tarek: Help?
unranked rank iconMohamed Tarek: Guys I just completed one of the challenges in a game but nothing happened
unranked rank iconBober40: maybe code?
AdminJoshverd: Np  pepeD emote (inline chat version)
unranked rank iconXgreen 0fficial: Alr thanks
AdminJoshverd: Usually just for a few hours
unranked rank iconXgreen 0fficial: How long?
AdminJoshverd: Every offer is held
unranked rank iconXgreen 0fficial: I'm just asking before so I know if you hold it 
AdminJoshverd: I don't see any offers pending for you at the moment
unranked rank iconXgreen 0fficial: Do you release Dream.bet on RevU?
AdminJoshverd: Yes, offers are held but are usually released within a few hours. You will receive a notification and an email when your offer is approved.
unranked rank iconXgreen 0fficial: Does Gamehag hold offers?
unranked rank iconYobz: yo perdin 2500 GA  pero no fue la gran cosa
unranked rank iconYobz: Vamos, demosle otra oportunidad
unranked rank iconLetra Chica: scam?
unranked rank iconpedrolazo317: Y más
unranked rank iconpedrolazo317: Pases
unranked rank iconBober40: stolen 600 gems 

8

0/160

3 Gierki do ogrania fabuły podczas kwarantanny

RAQ123 avatar

RAQ123

May 15, 2020 at 10:28 PM

W tym artykule przedstawię wam moje 3 gierki ograłem podczas dotychczasowej kwarantanny. Pewnie większość z was się bardzo nudzi w tym ciężkim czasie także artykuł może wam się spodobać. Jeżeli artykuł zbierze dużo dobrych ocen mogę się pokusić o część drugą.

1. Grand Theft Auto V

uEgH4dj2gh341rMNjDDBSlhyCASCLm.JPG
Gry tej chyba nie muszę nikomu przedstawiać. Jest to już piąta odsłona wspaniałej kultowej serii stworzonej producenta Rockstar Games. Jestem świadomy, że wśród znajdą się osoby, które już kilka lat temu uporały się z fabułą tej pięknej gry. Jednak jeśli są takie osoby, które tego nie zrobiły to serdecznie polecam bo warto. Nie będę jakoś zbytnio spojlerował fabuły, więc opowiem o czym jest gra w skrócie. Gra ukazuje życie trzech głównych bohaterów (Franklina, Trevora oraz Michaela). W miarę przechodzenia gry dowiadujemy się coraz więcej o opisanych bohaterach i o ich życiu w mieście Los Santos. W grze dostępny jest też tryb Multiplayer, który trochę kuleje patrząc, że data premiery była kilka dobrych lat temu. Jednakże można tam spędzić setki godzin na zabawie lub wykonywaniu misji dostępnych tylko online. Po dłuższym czasie można dorobić się pokaźnego majątku. W mojej ocenie gra jest naprawdę dobra w walce z nudą, szczególnie fabuła, która jest bardzo ciekawa. Cena gry nie jest jakoś zawyżona. Poza tym w ostatnim czasie można ją dostać w cenie około 30 złotych, myślę że to dobra cena za tyle godzin dobrej zabawy.

2. Prey

7EHidKDFtFSJ7LAT758mwKXdlHgYnN.JPG
Następną grą na mojej liście będzie Prey. Jest to remake gry z 2006 o takiej samej nazwie. W grze znajdujemy się na stacji kosmicznej i próbujemy dowiedzieć się co właściwie się stało podczas badań obcej formy życia. Gra została stworzona na silniku CryEngine, także zachwyca swoją szatą graficzną. Fabuła tej gry jest bardzo ciekawa. Z biegiem czasu dostajemy coraz lepsze umiejętności do naszego głównego bohatera oraz wrogowie stają się coraz trudniejsi do pokonania. Zapewnia zabawę na kilkanaście dobrych godzin. Cena tej gry oscyluje na stronach z kluczami około 20 złotych. Więc naprawdę warto ją kupić i zagrać, chociażby ze względów na wspaniała grafikę. 

3. Uncharted Kolekcja 

2PBpBxgzsDmvnQowsZ2dQZxVrJYuNa.JPG
Ostatnią grą którą opiszę w tym artykule jest dostępna za darmo na Ps Store w ramach akcji "graj i zostań w domu". Są to właściwie 3 gry, które stanowią zestaw przygód Nathana Drake'a czyli głównego bohatera tej serii. Każda gra opisuje inną przygodę tytułowego bohatera, które są bardzo ciekawe, niektóre z nich są bardzo przemyślane. W każdej grze występuje wiele zagadek, kilka z nich może sprawić problem nawet doświadczonym graczom. Gra niestety dostępna jest tylko dla posiadaczy PS4, ale jeżeli posiadasz ową konsolę to naprawdę warto zacząć przygodę z poszukiwaczem skarbów. Zapewne wiele osób czytających ten artykuł grało kiedyś w przygody Nathana. Jeśli ma trochę wolnego czasu, to naprawdę warto odświeżyć sobie doznania z przeszłości. W mojej ocenie ten zestaw 3 gier jest bardzo warty uwagi, nawet jeśli nie byłby za darmo. W sklepie kosztuje i tak około 50 złotych, to i tak relatywnie mało jak za trzy gry.

Dziękuję za przeczytany artykuł. Pozdrawiam też oceniających mój artykuł, kto wie może zobaczymy się w kolejnych artykułach.

deaddog7651 avatar

deaddog7651

May 16, 2020 at 11:51 AM

spoko gierki

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:02 PM

wiecie byczki jak wbić szybciutko i łatwiutko poziom?

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:03 PM

bo mi jest potrzebny poziom by kupić sobie gierkę a nwm jak szybkie wbić tak btw potrzebny mi jest 3 poziom

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:04 PM

chyba że naspamnieeeeereerdhhdjdjebfjsjbrbf sidjdbebjdjdjsbdbbbdbebdbfhshebdhdhbdfiidhebrbcjdbebdibebrhcbdhdbhfidbbddjbcbdiwnejdjfbfbxhsnnejrjfjjfjsjsjjdughsbbbfbdnndjfjhcdjdndnnsjsjjfjdjjfjcjhcbxhjdj

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:05 PM

co to wnosi do życia 18 i długiej tutaj dobrze spać bo idę iść a ty co do szkoły nie chodzisz? dlaczego ja się pytam?? jak coś w ten sposób nabijam lvl więc ignorujcie takie wiadomość z góry dzięki, cotamjaktambyq

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:06 PM

beka dop. 15 % do next lvl

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:06 PM

mega pixel kamera bags companies sa mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusunod ay ang mga sumusun

Kubsxyz avatar

Kubsxyz

May 16, 2020 at 12:07 PM

Trump nie mogą być w przyszłości w tym roku sobie zamierzam kupić okulary przeciwsłoneczne okulary męskie zerówki takie jak coś to ja już nie ma za zadanie wyśle i tak się dzieje w sensie że ja nie ma

exxY avatar

exxY

May 16, 2020 at 01:33 PM

Fajne zestawienie napewno zagram

Kudllacz avatar

Kudllacz

May 16, 2020 at 07:11 PM

Polecam też Tomb Raider.

jaku01 avatar

jaku01

May 17, 2020 at 01:40 AM

Fajne gierki

serek135 avatar

serek135

May 17, 2020 at 01:57 AM

spoko gierki

serek135 avatar

serek135

May 17, 2020 at 01:58 AM

mi się podoba gta

sebastian_trzcinski avatar

sebastian_trzcinski

May 17, 2020 at 03:14 PM

polecam gta 5

DryMSP1345 avatar

DryMSP1345

May 17, 2020 at 03:20 PM

The sims 4, msp i minecarft fajne gry!

DryMSP1345 avatar

DryMSP1345

May 17, 2020 at 03:24 PM

Grannt i evil nun na telefon też są fajne

DryMSP1345 avatar

DryMSP1345

May 17, 2020 at 03:24 PM

Granny*****

Dawider12 avatar

Dawider12

May 17, 2020 at 03:32 PM

Spoko jest GTA V wiele możliwości

mihalowsky avatar

mihalowsky

May 17, 2020 at 03:33 PM

Mi się podoba

kissmylips avatar

kissmylips

May 17, 2020 at 03:43 PM

^ mi tez sie podoba

MrChudy639 avatar

MrChudy639

May 17, 2020 at 09:10 PM

roblox ale to gra do osób powyżej 200 IQ

Dutagamo avatar

Dutagamo

May 18, 2020 at 12:20 PM

w Prey ktoś grał? to warte tych pieniedzy?

Dominigg avatar

Dominigg

May 18, 2020 at 07:09 PM

Fajne.....................................

paweltokox avatar

paweltokox

May 18, 2020 at 07:32 PM

nawet spoko te gierki :P

3 Gierki do ogrania fabuły podczas kwarantanny - Od użytkowników Forum on Gamehag