Witam tak jak w temacie czy ktoś orientuje się co otrzymam po wbiciu wyższej rangi wbiłem o jeden lecz nic się nie zmieniło z góry dziękuje za pomoc.
Jestem tutaj od 2 dni zaledwie i mało się orientuję w tym temacie jeśli wiesz coś więcej niż ja podziel się tym tutaj może pomożemy większej grupie ludzi. :)
Za wbicie 3 lvl otrzymasz 15 KD, a za każdy kolejny o 15 więcej
dziękuje ci za pomoc bo nigdzie tego nie wyczytałem :)
a jeszcze powiedzcie mi czy ten punkty za gry to dostaje sie jednorazowo czy raz na miesiąc czy jak to jest?
dzięki za informacje
Nie rozumiem troszkę pytania. Możesz rozwinąć? Chodzi ci o mini gry czy zwykłe gry?
A to zadania są jednorazowe niestety.
:(
a liczyłem że co miesiąc zrobię bo patrząc po zadaniach to trudno będzie uzbierać z nich 6tys punktów a w mini grach nie zamierzam siedzieć po 50h :D
No co jakiś czas dodają/zmieniają zadania do gier. Opłacalne są gry od Wargamingu i przeglądarkowe.
Jeżeli będziesz pamiętał o codziennym logowaniu i udostępnianiu na fb, to myślę że to pomoże :)
no właśnie też uważam że to malutko 15kryształów za 1 poziom...
Również tak uważam, no ale cóż... /:
Trzeba grać :D W weekendy można posiedzieć troszkę dłużej w minigrach, one naprawdę wciągają :D
Mogliby odświeżać te gry do których zadania są jednorazowo :/
Wydaje mi się, że podnoszenie rangi nie ma na celu głównie rozdawanie KD, a raczej rywalizację pomiędzy użytkownikami.
KD i ranga, nie zapominajmy :D
Dostajesz KD, jeśli zdobędziesz 3 lvl możesz kupować nagrody, a jeżeli 6 możesz wysłać komuś KD
za to dostajesz kd co karżdy lewel dostajesz coraz więcej kd