Wszyscy pytają się co lepsze, co najlepsze itp. To ja was spytam co uważacie za najgorszą broń, dla mnie Nova
nie ma najgorszej broni poprostu są takie którymi ktoś umie graćlepie ja którymi gorzej każda broń ma coś wyjątkowego np. AK-47 zabija pestką w głowę na hita nawet z hełmem albo bronie z tłumikiem są celniejsze i mniej słyszalne czyli M4A1-s lub MP5-SD
dla mnie najgorsza bron w CS:GO to famast
Jak dlamnie najgorszą bronią jest CZ75 i Nova bo lepszy XM :100:
najgorszą bronią jest Nova i rewolwer
Dla mnie M249 oraz Obrzym i jeszcze cz75-auto
W tej grze każda broń jest dobra. To czy zabijesz kogoś to zależy od sytuacji, miejsca i umiejętnośći korzystania z niej.
zależy od umiejętniści według mnie cz
negev który robi: RAM TAM TAM TAM TAM
Obrzym dla mnie jest najgorszy
takto zależy dla mnie najgorszy jest obrzym i nova a dla niektórych CZTka ja CZetke lubie na blisko szczególnie na mirage kampić przy drawnie jak wyskakują to są darmowe fragi najgorsze w Czetce jest to że ma tylko 24 naboje więć trzeba wyć celnym poza tym dostała dużego nerfa na odrzut i naboje wcześniej była lepsza ale i tak to ma taki ricoil że głow morze sama siąść do tego ma duże obrażenia. Morał jest taki że pepiki się postarały z tą bronią
Ja naprzykład nie umiałem i nie lubiałem zawsze grać cz-75 auto.
Dla mnie najgorszą bronią jest CZetka, bardzo nie celna i naprawdę nie praktyczna w grze.
Rewolwer R8 jak dla mnie zbyt wolny, mało pocisków.