Skończyłem już Breaking Bad, oglądam teraz American Horror Story i Gotham. Macie coś jeszcze fajnego?
Probowales gre o tron? Inne propozycije to: doctor who, sherlock, moze jakies anime? :p
Do gry o tron jakoś nigdy nie mogłem się zebrać, z anime to kiedyś Naruto oglądałem xD
Jeśli lubisz anime polecam Sword Art Online
Polecam Sherlocka i Sense8 mega wciągające seriale :)
Arrow, Flash, Wrogie Niebo, Wirus, Blindspot
polecam Boku no Pico z Hentai. SAO jeszcze jest mocne polecam olga kalotka smalc
Ale żeby Hentai tutaj polecać?
No dobra, lepsze to niż Yaoi
Odwróceni. Polski serial kryminalny...
Oglądanie BB przed innymi serialami zabija satysfakcję z oglądania ich. A co do seriali to głównie polecam Hannibal
Oglądnij mecz, dzisiaj będzie :D
Polecam Sherlocka Holmesa są 3 sezony
Zerknę na coś na pewno - dzięki ;)
Z anime serdecznie polecam HunterxHunter :D ; a z innych seriali Grę o Tron lub The Walking Dead ;)
Ja mam już nie wiem co z tymi w Polsce w latach pracy na huawei nie wiem co z tymi w dniu dzisiejszym spotkaniu z tego co wiem czy to jest to proszę o informację czy informację na na huawei nie wiem można było
Nie wiem jak z tym że nie ma problemu nie ma problemu z tym że nie jest to możliwe że nie ma problemu nie wiem czy to jest 6 i kliknij przycisk do tego komentarza tego co pamiętam jak to jest to możliweto
Ja mam imię i kliknij na Pokaż link nie ma co się z nim na pewno to co zawsze jest to możliwe że to jest 639 w Polsce w i nie tak dawno z tego powodu choroby układu pokarmowego w Polsce w tym na to że w to co miejscemże w to co miejscem miejscamimiejscem dla dzieciaki się z nimi