Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ponieważ większość graczy już wie że za niedługo ma wyjść postać taka jak Ivern to chciałbym przedstawić podglądy moje do tej postaci.
Ponieważ Ivern w sklepie w sklepie na początek będzie kosztować 7800 PZ / IP to znaczy że będzie mieć na ten tydzien, kiedy cena jest wyższa bufa a potem go znerfią. Jak widać na tym filmiku: http://eune.leagueoflegends.com/pl/featured/champion-reveal-ivern-green-father
Na innych serverach już jest a my na niego czekamy do środy !
Jego pasywa pozwala nam na "zaklepanie" blue reda i innych dzięki czemu jak enemy jungler zabierze nam blue to pojawi się na ziemi z tego "esensja" czyli będzie mieć z tego hajs ale nie blue. Ivern jest to jungler który jungle bardzo szybko robi (pasywa ze smite daje mu dosłownie natychmiastowe wzięcie stwora w jungli). Jego ult przypomina (R) - Annie "dziewczynki bawiącej się zapałkami". Lecz różnica jest taka że (R) Iverna wygra z (R) Annie 1v1. Jego (Q) stunuje przeciwnika i może do niego podskoczyć dzięki czemu możemy zrobić enemy pod wieżą. Natomiast (W) robi krzaki które mają kompatybliność z Rengarem (passywa).Jego (E) Jest to tarcza którą możemy dać na naszego sojusznika/sojuszników a jeśli niedaleko znajduje się przeciwnik dostaje spowolnienie. (R) Tak jak mówiłem jest to "gromp" który co 3 uderzenie podrzuca przeciwnika. Nazywa się stokrotka. Dzięki za przeczytanie artykułu i polecam do obejrzenia filmiku gdzie bardziej pokaże wam jego działanie ;)