Teraz dużo osób gra cz-75, ale kiedyś więcej grało tec czym to jest spowodowane.. Co wy polecacie ?
to zależy od twojej umiejętności w strzelaniu chodzi mi o to czy jesteś dobry w celowaniu CZ-75 ma mało amonicji ale jak ktoś umie strzelać to nie jest to żaden problem a jeżeli masz problemy z strzelaniem to lepszy jest Tec to zależy od ciebie
Chyba tecem lepiej strzelam dlatego że zawsze grałem.
Moim zdaniem cz'tka jest szybko strzelna ale się ją wolno "wyjmuje" a tec'a się szybciej wyjmuje ale są pojedyńcze strzały. Tak naprawdę zależy od gustu gracza.
nie wiem co bo zbieram na cs punkty
Moim zdaniem tec ale że nie grałem już w cs'a 4 Miesiące to nwm czy był nerf czy buff ale uważam że Tec
Pomijając wszystko, dla mnie CZka ma śmiesznie małą ilość amunicji i dla tego wolę TECa, do którego zdążyłem się już przyzwyczaić.
CZ jest dla skilowych graczy. Masz mało amunicji ale duzo obrażeń. Natomiast TEC ma więcej naboi ale mniejsze obrażenia. Pozdro
To zależy też od dystansu i stylu gry gracza
Po nerfie teca, cz'ta definitywnie
cz75 - przez ten nerf teca
Cz75 dalej uwazam za lepszy. Tec mi nie podpasował jakoś nie moge tym wcelować
CZ 75 po stronie ct ,natomiast tec po stronie tt
Cezetka tylko i wyłącznie.Grać póki volvo nie znerfiło
Tec jest bardzo niecelny ale większość graczy właśnie tąbronią zaczyna przygodę w csa i gra nią. A ja osobiście używam CZ-75 i jest naprawdę skuteczna.
CZka jest dużo lepsza ale trzeba strzelać bardzo celnie najlepiej 2 pociski w głowe xD
five seven jest lepszy według mnie