Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Undertale to filozoficzna gra RPG z dobrą fabułą i systemem walki.
Na początku dowiadujemy się, że jestesmy człowiekiem w pasiastym sweterku, który wdrapał się na górę.
Podczas wspinania się znalazł jaskinię, prowadzącą do wnętrza góry i wnią wpadł -_-
W jaskini są potwory, więzione w jaskini przez magiczną barierę utworzoną przez siedmiu wielkich czarodziejów.
W czasie przechadzania się (po długiej) jaskini, poznajemy potwory i ich dramat.
Oczywiscie możemy znaleźć niezliczoną liczbę sekretów.
Z potworami możemy się zaprzyjaźnić lub poróżnić.
Do wyboru mamy trzy zakończenia:
-Zakończenia normalne (kogos zabijamy)
-Pacyfistyczne (wszyscy żywi :D)
-GENOCIDE (wszyscy martwi).
Jesli chcesz wykonać WSZYSTKIE 3 to radzę wykonać w podanej kolejnosci, gdyż po GENOCIDE psuje nam się gra '_'
Sam nie zrobiłem trzeciego z kolei, nie chcę psuć rozgrywki na wypadek gdybym chciał do niej wrócić :)
Gra, będąc RP-giem, jednoczesnie ,,wysmiewa" ten styl.
W produkcji są oczywiscie zagadki logiczne, które musimy rozwiącać by przejsć dalej.
Grę gorąco polecam! Nie sciągajcie piratów, bo wtedy autor nie dostaje zieloniutkich dolarków :(
Sądzę, że to jedna z lepszych gier w jakie grałem, grafika jest troszkę minecraftowa, lecz to bardziej pomaga skupić się na czytaniu tabliczek :)
Do gry można powracać ciągle, nawet jesli przeszło się ją kilka razy.
Po przejsciu gry możemy oglądać filmiki różnych YTberów o sekretach, plikach z gry, czy innych rzeczach których bysmy sami nie znaleźli.