• Zaloguj Zarejestruj

    Zdobywaj KD

    Odbieraj nagrody

    Społeczność

    Jak to działa

    Quiz znajomości League of Legends

    Witam! Oto krótki quiz ze znajomości gry League of Legends. Zapraszam.
    1. Kto jest bratem Renektona?
    a. Draven
    b. Azir
    c. Renekton
    d. Talon

    2. Czy można postawić zwykły Trinket recallując się bez konieczności jego przerywania?
    a. Tak
    b. Nie

    3. Do czego nie można się teleportować?
    a. Do pasywki Zacka
    b. Do martwego ciała Zyry
    c. Do wieży
    d. Do pułapki Nidalle

    4. Jak długo trwa czas odnowienia Flasha?
    a. 50 sek
    b. 300 sek
    c. 265 sek
    d. 500 sek

    5. Jaka ranga jest po goldzie?
    a. Platyna
    b. Gold
    c. Master Tier
    d. Brąz

    6. Która postać z tych jest najstarsza?
    a. Zed
    b. Illaoi
    c. Zilean
    d. Gragas   

    7. Od ilu enemy odbija się q Katariny
    a. Od 5
    b. Od celu i 2 stojących niedaleko
    c. Od 4
    d. Od jednego i podczas spadania zadaje damage w około

    8. Jaka postać jest ogólnie uważana za najtrudniejszą?
    a. Azir
    b. Kog Maw
    c. Master YI
    d. Zed

    9. Kim nie jest Rakan?
    a. Partnerem Xayah
    b. Tancerzem
    c. Artystą
    d. Yordlem

    10. Która postać nie otrzymała świątecznego skina?
    a. Jinx
    b. Nidalle
    c. Zed
    d. Draven

    11. Która postać nie jest grywana na jungle?
    a. Kayn
    b. Malphite
    c. Gragas
    d. Veigar

    12. Jaki serwer nie istnieje?
    a. Eune
    b. Euw
    c. Kr
    d. Eus

    13. Która postać ma skina z serii mecha
    a. kha zix
    b. lissandra
    c. leona
    d. wszystkie?

    Odpowiedzi:
    1.c
    2.a
    3.d
    4.b
    5.a
    6.c
    7.b 
    8.a
    9.d
    10.c
    11.d
    12.d
    13.a

    Pochwalcie się wynikami w komentarzach. :)

    29 grudnia 2017 11:05 324
    0

    w 1 powinno być bratem Nasusa :p

    29 grudnia 2017 11:59 324
    0

    0/13
    Co wygrałam? :D

    29 grudnia 2017 12:59 324
    0

    13 xd wygrałam xd

    29 grudnia 2017 14:24 324
    0

    14 i won xd

    29 grudnia 2017 14:25 324
    0

    Nie powiedziałbym,że wyszło mi najlepiej :[

    29 grudnia 2017 16:26 324
    0

    13 xd

    5 stycznia 2018 18:06 324
    0

    8 XD

    7 stycznia 2018 12:08 324
    0

    o fajnie 0 xd

    21 lipca 2021 15:30 324
    0

    14 XD, super quiz

    22 lipca 2021 11:31 324
    0

    Aby skomentować musisz być zalogowany!

    Zaloguj się