Nie wiem czy pobierać ale nigdy tego na reklamach ani gdzie kolwiek jej nie widziałem warto pobierać
Tego się nie pobiera, to gra przeglądarkowa :)
Zadanie jest banalne, ale ok. 36 lvl ciężej się prze na przód, ale da się zrobić tm expa w 2 dni, kolejne 2 zadania masz zrobione jak wbijesz ten 42lvl
ja dzisiaj zaczełam grać i mam już 22lvl mam nadzieję, że uda mi się wbić ten 42
może być problem, to raczej na 2 dni robota... koło 30 się zaczyna zwalniać, lvl przestają wchodzić instantowo. Ale ogólnie można w miarę łatwo zrobić jak bazuje się na najważniejszych rzeczach tylko -dziennych questach i lochach, wystarczy parę minut dziennie i w parę/naście dni się zrobi, nawet ten 60 lvl :)
Jest bardzo łatwe, dopiero po około 30 poziomie trzeba jakkolwiek zacząć się starać o exp :)
Tak średnip bym powiedział. Bardzo czasochłonne.
Niedosć, że to tylkko gra przeglądarkowa, więc nie trzeba nic pobierać to 2 pierwsze zadanka to kwestia max 2 dni.. 3 bardziej wymagające aczkolwiek za te pierwsze wleci trochę KD, polecam ;)
Od ~35 poziomu zaczyna się robić ciężko ponieważ misje ci się kończą i musisz działać na własną rękę chodząc na różne eventy które są codziennie
Bardzo szybko sie je robi, max to 10 minut
Od ~35 poziomu zaczyna się robić ciężko ponieważ misje ci się kończą i musisz działać na własną rękę chodząc na różne eventy które są codziennie
Nie wiem czy pobierać ale nigdy tego na reklamach ani gdzie kolwiek jej nie widziałem warto pobierać
Jest bardzo łatwe ale mało się dostaje
Czy wy naprawdę nie potraficie odróżnić gry przeglądarkowej od pobieranej? .... ehh tylko spam wszędzie :/ TO JEST GRA PRZEGLĄDARKOWA = TEGO SIĘ NIE POBIERA.
A czy warto- obejrzyj gameplay na YT, bo reklamy to akurat guzik z gier pokazują najczęściej... albo zagraj po prostu.
Ja myślę że warto. Inny powie że nie. Kwestia gustu
Jest łatwe ale trzeba trochę pogrindować