Jak dla mnie nie warto. Gra niby dobrze zrobiona, ALE popsuta przez graczy ,system ich dobierania (MM) i RNG (pl. Generator Liczb Pseudolosowych) czyli głównie losowość w locie strzału, obrażeń
Mim zdaniem nie,lepszy jest world thunder
Cóż za pytanie, do zależy od ciebie czy gra dalej cię kręci czy nie. Moim skromnym zdaniem opłaca się. Ja dalej gram i ciągle mi się nie znudziła.
Gra fajna ale będziesz musiał liczyć się z tym że cieżko będzie Ci się grać bez konta premium powyżej IX poziomu
zalezy czy 10 letnie cebule i ciagle nerfy pojazdow ci nie przeszkadzaja keepo
jasne, ze warto teraz troszke latwiej wbic poczatkowe tiery
Odbieraj na stronie CS GO i gramy
Jak dla mnie nie warto. Gra niby dobrze zrobiona, ALE popsuta przez graczy ,system ich dobierania (MM) i RNG (pl. Generator Liczb Pseudolosowych) czyli głównie losowość w locie strzału, obrażeń ale co
Jak dla mnie to nie to samo co kiedyś jak ja grałem to kompania były pełne tera są jakieś nowe tryby i na kompaniach mało kto siedzi , siedziało się i obmyślało strategie :D
Według mnie ta gra straciła w oczach graczy w momencie kiedy bitwy zaczęły trwać bardzo krótko, królować zaczęły czołgi średnie a duże opancerzone maszyny nie mają obecnie nic do powiedzenia
Jeżeli stać cie jeszcze na golda to tak a jak nie to nie opłaca się. Powiedzmy sobie szczerze to jest Pay2Win.
Jak każde dobre multi masz załogę to grać kupą i będzie kupa fanu
Mimo tego że graczy jest mniej niż rok temu to gra jest naprawde warta uwagi i poświecenia swojego czasu.
Polecam !