CS:GO jest za darmo na Steam
Tak ale musisz mieć konto które ma status prime i w tedy możesz po meczu dostać skina. Zazwyczaj jest to bardzo słaby i tani skin ale zdarzają się wyjątki.
cs go od nie dawna jest za darmo na steam
tak można i bardzo ci polecam zagra ć
Qbus112Qbus112Qbus112 badge
Tak ale musisz mieć konto które ma status prime i w tedy możesz po meczu dostać skina. Zazwyczaj jest to bardzo słaby i tani skin ale zdarzają się wyjątki.
24 KWIETNIA 2020 11:48 808
nie prawda jak nie masz prime to tesz mozesz dostac skina ja po meczu dostalem m4a1s nitro a to jest fioletowe xd
CS:GO możesz pobrać za darmo na steamie. Status prime możesz kupić, lub wbić 21 stopień w grze, co zajmie ci kilka tygodni.
Na cs go ale musisz go pobrać na steamie
CS-GO jest za Free na steamie a płatny jest Premium (też myslałem że CS jest płatny kiedyś )
Kiedyś CS GO był płatny, ale teraz jest za darmo. Kupić można jedynie konto Prime.
Nie wiem skąd się takie pytanie wzięło tu,ale raczej musisz być trochę zacofany lub specjalnie stworzyłeś ten post dla dodatkowego PD. Counter Strike Global Offensive nie jest już płatny i mozesz grać za darmo,ale życzę powodzenia na no primie gdzie jest pełno cheaterów więc polecam odznaczyć mapy typu de dust 2 i de mirage,to są najczęściej mapy rozgrywane przez cheaterów i rusków w meczach. I jak już miałbys kupować Cs go to z statusem prime bardziej korzystny bym powiedział,mniej odpałów.
na steam za darmo przypisujesz do konta
CSGO jest za darmo, ale jak chcesz z primem to kupic musisz lub zdobyc 21 stopien
CS GO jest za darmo od 2 lat
tak na steam jest darmowy
Oczywiście, że można. Na steamie jest za darmo. Polecam się na przyszłość.
csgo jest darmowy już od dawna
ostatnio był za darmo na steamie ale chyba już nie ma
Da sie przeceiż csgo jest za darmo