Ktoś wie dlaczego mi to odrzucają??
widocznie nie ma na zdjęciu dobrze widocznej nazwy (lub nazwa nie jest podobna do tej z gamehag) lub słabo pokazane jest osiągnięty cel. Albo grałeś już kiedyś w tą grę (rejestracja w grze musi nastąpić pierwszy raz przez gamehag)
grałem w tą grę ale na zupełnie innym koncie. zarejestrowalem się przez gamehag. na zdjęciu jest jak jestem w zakładce "przebieg sluzby" oraz widać moja nazwe. a nazwę mam taka "kapusta2006_"
Czasem też automat odrzuca bezpodstawnie- jeśli jesteś pewien że wszystko robisz dobrze napisz do supportu, to sprawdzą "ręcznie".... Praktycznie zawsze jak wszystko jest ok to się dogadasz :)
mam ten sam problem, pisałem do supportu ale jak narazie bez odzewu co jest dziwne bo zazwyczaj szybko odpisują
napisz do misty i ci zakceptuja mi drugie odrzucili 9 razy :D
Do Misty wybierz opcję dialogu, jedna ze "ścieżek" to: mam problem ze stroną -> problem techniczny -> inne. Tam opisujesz dokładnie swój problem i czekasz na odpowiedź. Odpowiadają zwykle koło 1 dnia, trochę się przedłużyło ostatnio, może z uwagi na kwarantannę i większą ilość zgłoszeń, a może z powodu vipa... kto to wie, może jedno i drugie. Ale patrząc na inne portale nadal działają bardzo szybko i sprawnie :)
Do Misty wybierz opcję dialogu, jedna ze "ścieżek" to: mam problem ze stroną -> problem techniczny -> inne. Tam opisujesz dokładnie swój problem i czekasz na odpowiedź. Odpowiadają zwykle koło 1 dnia, trochę się przedłużyło ostatnio, może z uwagi na kwarantannę i większą ilość zgłoszeń, a może z powodu vipa... kto to wie, może jedno i drugie. Ale patrząc na inne portale nadal działają bardzo szybko i sprawnie :)