Wchodze w medals robie screena że mam tam 15 wygranych i nie dostaje KD
musisz zrobić screena całego ekranu aby widać było twuj nick
Czasem też automat odrzuca poprawne screeny. Upewnij się że wszystko zgodnie z zasadami i jeśli tak to napisz do supportu
Jeśli wszystko wykonałeś poprawnie, a screen został odrzucony to napisz do supportu. Na pewno zaakcpetują.
a jak nazywa sie ten medal co im wysyłacie ?
bo ja jakoś nie znalazłem takiego który by wskazywał na 15 wygranych
pozdrawiam bardzo erdecznie ale polecam grę
zobacz czy masz wszystko dobrze zrobione, jak strona kazała :I
Też tak miałem ale teraz wlg nie chce mi sie tego do supportu dać xD
Lepiej przyzwyczaj się do pisania do supportu :P A tutaj to akurat warto przypilnować, bo KD jest dużo za tą grę ;)
Mi odpisali że konto nie zostało założone przel link na stronie (chociaż było założone) uznałam ok zrobie nowe. Po wysłaniu screena z nowego konta dalej support mi odpisuje, że nie jest założone z linka i mam zrobić nowe(':
Nie miałem nigdy takiego problemu...Dwie rzeczy na pewno na które warto zwrócić uwagę- rejestracja konta musi być od razu po kliknięciu w link, nie możesz zmieniać strony, odświeżać itp... a druga to czy zgłosiłaś to do żywego supportu czy do automatycznego- automatyczne komentarze do odrzucania zadań są... cóż, automatyczne xd bardzo często błędne zresztą....
Mi do fortnite'a tego samego ss przyjeli za 5 albo 6 razem dopiero, troche pospamiłem :grinning:
Gamehag schodzi na psy i tyle, nie zaliczają screenów chociaż jest wyraźnie pokazane zadanie, do **** z taką stronką :)
ja mam tak samo z zadaniem za 30 bitew proszę o pomoc
Nie miałem nigdy takiego problemu...Dwie rzeczy na pewno na które warto zwrócić uwagę- rejestracja konta musi być od razu po kliknięciu w link, nie możesz zmieniać strony, odświeżać itp... a druga to czy zgłosiłaś to do żywego supportu czy do automatycznego- automatyczne komentarze do odrzucania zadań są... cóż, automatyczne xd bardzo często błędne zresztą....
mi terz nie zalicza nwm co co chodzi
mi nie zalicza a mam poprawnie zrobione :(
hm ja mam problem z zaakceptowaniem przez system zad2
dzien dobry, moze ktos z supportu to naprawi ? :)
jak pokazac wykonane zadanie?
ja wiem o co chodzi , trzeba wygrać 25 bitew bo jest błąd
LUDZIE POPROSIŁBYM O emaila TEGO SUPPORTU JAK MOZNA :)