Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
rzez ostatnich kilka miesięcy wielu z Was doświadczyło problemów z kanałem rozmów, listą znajomych i innymi elementami, co mogło zakłócić Waszą przyjemność z gry. Te problemy zostały już rozwiązane i nadal będziemy monitorować stabilność gry, zwłaszcza po wprowadzeniu aktualizacji 9.21. T4NKYOU W ramach wdzięczności za Waszą cierpliwość i oddanie w tym czasie przygotowaliśmy dla Was kod, którego możecie użyć między 11 a 25 grudnia (do godziny 23:59), aby otrzymać poniższy prezent: Dzień konta premium 3x Rezerwa osobista: +50% PD przez 2 godziny 3x Rezerwa osobista: +100% PD załogi przez 2 godziny 3x Rezerwa osobista: +100% wolnych PD przez 2 godziny Pamiętajcie, że jeśli możecie w ramach rekompensaty otrzymać żeńskich członków załogi, musicie odebrać ich przed wprowadzeniem wersji 9.21.