też się zastanawiam ale lepiej robux bo masz gwarantowane
nwm ja też się zastanawiam bo jak kupisz to masz tyle ile chcesz a jak skrzynke to może ci wypaść 1 robux
Ja zbieram na robux nie na skrzynke bo mam gwarantowane ze bede miala taka ilosc jaka chce
Jak myślisz że uda ci się wygrać najwieciej robux że skrzynki to skrzynkę a jeśli chcesz tyle robux ile chcesz i nie ryzykować to robuxy.Ja polecam robuxy niż skrzynkę
Zależy. Z skrzynki mozna dostać więcej robux
Kupić robux bo skrzynka to mały scam masz 99% że dropnie ci 1 robux
mi ze skrzyni roblox dropneło 5 robuxów, więc uważam, że lepiej kupić robuxy
lepiej kupywac od razu robuxy bo na skrzynie mozesz wydac tyle co za ok.50 robuxow a dostanies 5
tak kupuj napewni nie stracisz x
w skrzynkach zwykle masz chyba tylko 2% szansy na dostanie czegoś dobrego i tak samo jest ze skrzynką robux dlatego zalecam zbierać i normalnie kupić robuxy
według mnie sie nie opłaca ale to tylko moja opinia
ODRADZAM KUPOWAĆ SKRZYNKE ROBUX, w sklepie za 450 KD masz 25 robux albo nawet więcej, jak kupisz skrzynke to wypadnie ci 1 albo jak będziesz mieć szczęście to 2, na np. 20 robux szansa to 0% bo to
bo to tylko zwykły scam, bardziej opyla sie kupić robuxy w sklepie niż skrzynkę, a już większe prawdopodobieństwo że wygrasz np. 100 robux to jak weźmiesz udział w konkursie, za 450KD spokojnie możesz
wziąć udział w 2 konkursach i przynajmniej masz JAKIEKOLWIEK szanse że coś wygrasz, ale róbcie jak chcecie ja tylko ostrzegam
robux bo masz gwarantowane że to dostaniesz a jak skrzynkę weźmiesz to możesz dostać nq 1 robux albo 100 klejnotów
nalepjej robuxy bo jak kupisz krznke to moszeż trawić 10 robux
warto kupic robux a nie skrzynie
robux lepsze a potem skrzynia
robux lepiej gwarantowane nie to co w skrzynce ja kupywałem 2 skrzynki do forta i guwno wypadło