Gram w lola od początku gimnazjum czyli wrzesnia 2014 roku. Dużo razy miałem tego dosyć ale już teraz jest za dużo. Co mam zrobić wykasować to czy poczekac az mi przejdzie
wywal. albo zrób tak jak ja. Graj tylko z kolegami od czasu do cvzasu i to tylko normalki for fun
Graj gierke na kilka dni. Ja tak mam na westcie gdzie lvluje konto. Jak zagram raz na dzien czy dwa to carry game a jak napierdzielam caly dzien to robie 0/10 i sie ********
zgraj sobie fiora granie ta postacia wywoluje powstawanie hormonow szczescia
Usun z pulpitu i mysl e tej gry juz nie ma. Po kilku miesiacach moze ci wrocic ochota. Gra nie zajmuje duzo miejsca w porownaniu do pojemnosci dysku
Zrobić sobie przerwę- zacząć grać w coś innego np. w Paladins albo Gwinta (obie gry sa także darmowe). Kilka tygodni a ochota na lola sama powróci ;)
Zrób przerwę albo sprzedaj konto
zrobic przerwe i wrocic za jakis czas z pozytywnym nastawieniem
Poczekaj i spróbuj grać na innych liniach
Możesz w nią nie grać, pozdrawiam.
Wywal potem i tak zainstalujesz :thumbsup:
Znajdź sobie kolegę albo kolegów do grania i bądźcie na jednym TeamSpeaku (ts3).
Gra od razu będzie lepsza i ciekawsza. A jeśli nie znajdziesz sobie kolegów to zrób sobie przerwę. Ja też kiedyś miałem dosyć tej gry i zrobiłem sobie przerwę na 3 miesiące i gra mi się od razu lepiej i bez większych nerwów
zakończ przygode z tą grą znajdzź sobie inną lub inne zajęcie na czas wolny raczej mistycznego sposobu na to nie ma:D
Polecam wyłączyć komputer i wziąść się do nauki :) Najlepsza metoda, na złagodzenie zszarpanych nerwów.
Zrób sobie przerwę i pograj w inna gierkę
możesz zainstalować mobile legends bang bang na telefonie :thumbsup: