Gra jest spoko grafika tak samo ale tyj grze brakuję dynamiki ciągłe latanie zabijanie potworów znudzi się w końcu co z tym się liczy usunięciem gry z naszego komputera i porzucenie konta moim zdaniem powinni dodać tej gżę więcej akcji oraz przyspieszenia np arenę na której możesz bić się z znajomi oraz w trybie losowym za dużo jest w tej grze fabuły dzięki czemu my sami nie możebny się bawić tylko rozwiązywać zadania które są tak potwornie nudne a co wy myślicie .
Dodawajcie do znajomych.
Zabawa zaczyna sie dopiero na +90, ponizej tego lvl nie ma nic w tej grze do robienia. Nie da sie sensownie zarabiać(no chyba ze resell). rajdy tez zaczynaja sie na +90 (a6.2 +92)
Zgadzam się z Savuelo . Ale jeśli komuś sprawia przyjemność gra która nie ma sensu , to w w sumie to na sens bo się gra dla tej przyjemności z grania
Zgadzam się z kolegami wyżej ale chcę odpowiedzieć że jestem specjalna arena do walki z ludźmi i przyjaciółmi. ????^^
No jest arenka xD a codziennie na ch4 o 13 jest arena talentow gdzie jest pvp 3v3
Pomimo braku sensu ja mialem 5 postaci (najwyzej 80lvl) i i tak duzo gralem
Po pierwsze fabula jest spoko tylko chujp
Chujowo opowiedziana poza tym grind to styl mmorpg
spoko jest ta gra ale zgadzam się brakuje trochę dynamiki ale jak załadujesz nosdolary to zabawa jest od +70 xD
jak dla mnie ta gra ma coś w sobie lecz nie jest to to samo , co było kiedyś