Osobiście nie jest to najlepsze anime, jest ok, ale to wszystko co mogę o tym powiedzieć oraz zanim napiszesz komentarz to szanuję twoją opinię więc proszę bez typowego ''Hate'u''.
Jeśli chodzi o grę to super pod każdym względem
anime osobiscie nie ogladalam. napiszcie czy warto obejrzec, bo ja jak dobrze wiem to wiekszosc ludzi krytykuje to anime.
ja kiedyś próbowałam pooglądać, ale akcja z odcinków się nie skleja, w sensie jest jeden wątek , a w drugim odcinku już inny. Mi to osobiście nie przypadło do gustu
Nie znam więc sie nie wypowiem na temat tej postaci
Ogólnie to spoczko anime polecam
nie oglądałam ale ktoś przybliży jaki to typ anime? :) z góry thx
nudne bardzo :p ale na początek może być
pierwsze odc genialne ale potem już słabo zbyt szybko wątek miłosny ale pomysł sao był genialny
nieznam jeszcze ale obczaje
anime jest średnie mam light nowelke z tego ale pierwszy sezon sao jest taki 6/10
jest to jedno z dłuzszych anime które oglądałam, uwielbiam postacie, ale niektóre maja słaby charakter, Asuna jest taką typowa tsundere i to może niektórych zaboleć, ale jak dla mnie przez to jest płytka
dobre anime, jednak są lepsze
Jest ok ale widziało się lepsze. Takie 6/10 jak dla mnie
Cóż jeśli chodzi o anime to co sezon to coraz gorszy ten kirito i go coraz mniej widzę . A jako że ja się lubię zżyć z głównym bohaterem to ocena główna seri to 5 .Zaś gra jest wporządku , trudno mi się na jej temat wypowiadać lecz nie jest zła .:blush:
Zależy kto co lubi. To było pierwsze anime jakie obejrzałam i w sumie to polecam je każdemu.
mi się podobała tylko pierwsza część 2 sezonu
Wsm najlepszy był 1 sezon a reszta to już taki meh
Jest takie przeciętne są o wiele lepsze anime więc sao jak dla mnie jest takie nie za ciekawe.
bardzo fajna gierka każdemu polecam zainstalujcie i pograjcie w nią essa sito
sao jest ciekawym anime ale pierwszy sezon potem z każdym sezonem główny bohater jest coraz bardziej olewany
takie bardzo średnie anime ale jak ci się nudzi i nie masz co oglądać to takie dla zabicia czasu