takie sobie ale jak ktos lubi ta gre to zalezy od niego:slight_smile::slight_smile:
No ja nie polecam bo to nie jest takie zoo z np. tygrysami , gepardami tylko jakieś szopy , dziki no normalnie las zoo. Nie polecam.
Ja grałam i nie polecam XD
Dziękuje za EXP tera to skopiuj
Jeśli ktoś lubi zwierzęta to tak
gra bardzo fajna i w miarę dużo jest KD i nawet nawet wciągająca ale problem jest z zrobieniem screena tak żeby w miarę było widać że się kupiło i użyło te drogi i wgl ale tak to sie opłaca :ok_hand:
jak chcesz kamienie dusz to możesz zagrać
taka se jest ale dosyć dużo kd za to
mi cały czas odrzucaja zadanie z powodu nie zarejestrowania nowego konta gry, a wszystko robie poprawnie, wieczie moze dlaczego ? potwierdzam email a mimo to odrzucaja
spoko gra jeśli chcesz szybko kamienie dusz za praktycznie 10min grania
albo i mniej
gra jest ciekawa i prosta ale potem jest wszystko za diaxy :/ jesli chodzi o zadanie do gamehag, nie polecam bo nie akceptuje tych zadań np. nie zarejestrowałeś nowego konta w grze itp. i tutaj support nawet nie pomoże EWENTUALNIE jakby ktos naprawdę chciał, można poprosić o sprawdzenie manualne to moze zadziala.
zgadzam sie z komentarzem ugury
Mi się podoba hah tylko nie wiem dlaczego ale zadań mi nie zalicza
Mi się podoba hah tylko nie wiem dlaczego ale zadań mi nie zalicza
sama lubię tę grę, ale nie wiem czy ją wycofali z gamehaga czy co ale jej nie mam, przyjaciolka mi ja pokazala, ale ten paw to jest czad
super gierka tylko mi zadanie nie zalicza i mam zaniedlugo dużo kamieni dusz
każdy ma swój gust ja wolę MMORPG ale można se czasami pograć
Nic nie stracisz jak w nią pograsz ale zyskasz chyba nie jest płatna ani nic nie kosztuje pogranie w nią, zyskasz sporo KD i na pewno byś ich nie odmówiła ;)
Grałam, nie polecam, szybko się nudzi.
ciekawa jest ta gra polecam
bardzo fajna i bardzo wygodnie się gra