W ciągu 7-8d ulepszyłem zamek do 11 lv minęło już 24h i nie dostałem jeszcze KD
Dokładnie podobno wszystko od razu dostają po wykonaniu
Stare konto przecież mówię że grałem w grę 8d
Ja też nie dostałem a wbiłem 11lvl zamku w 9dni.
Ja zaczynam mam nadzieję że dodadzą jak wykonam.
ja zaczynam mój zamek ma 4poziom
ludzie poczekajcie że kilka dni !! a nie już że nie dostalem i problem!!!
i jeszcze pewnie sie nie zalogowałiście w mailu
nie znam tej gry jeszcze hah
Ja dopiero ulepszam na 7, ale mam nadzieję że nie będzie problemów z dodaniem KD ://
Pytanie czy miałeś taki sam nick w Lords Mobile co tu na gamehag-u? Bądź chociaż podobny i czy masz aplikację gamehag na telefonie i to właśnie przez nią pobierałeś tą grę, z przekierowaniem na sklep play, czy inną aplikację tego typu? PS. U mnie wszystko działa i dostałem KD od razu po zbudowaniu zamku na 11 poziom
Oferta podlega złożonemu procesowi weryfikacji, który może zająć do kilku dni - prosimy o cierpliwość.
Jeśli widzisz, że mobilna gra lub aplikacja otrzymuje nominację od Google Play, możesz wywnioskować jedną rzecz - ta gra na pewno nie jest zwykłą produkcją. Ale do Ciebie należy to jak ocenisz Lords Mobile - mobilną strategię w czasie rzeczywistym stworzoną przez IGG, którzy znani są już dzięki ich innym produkcjom.
Zbuduj swoją armię i wybierz bohatera, aby zwalczać straszne potwory oraz innych wrogów. Rozszerzaj Twoje imperium poprzez zbieranie i wydawanie cennych zasobów. Dostosowuj swoją armię i spraw aby wyróżniała się pośród wojsk innych graczy. W posiadaniu imperium nie chodzi jednak tylko o zdobywanie. Musisz również sprawować władzę i zdobywać znajomości. Czy pomożesz im i uwolnisz z więzów wojny? Czy może będziesz okrutnym władcą? Wybór należy do Ciebie.
Oooo szkoda,mi też nie dodało w pierwszym dniu ale jakos po 2-3 powinno dodać
mi też już od kilku dni nie dali kd :(
ja narazie mam 10lvl zamku i prawdopodobnie jutro bedzie 11 czekan
W ciągu 7 din ulepszyłem zamek do 11 poziomu i czekam już ponad 3 tygodnie i nadal niedostałem kd
Moze nie weszles ze strony w aplikacje albo ci z clash royale leca w kulki sa takie mozliwosci
7 dni czekam I nie dostalem
Gamehag to scam. Wykonałem 2 zadania i gów** dostałem. Czekam już prawie 6 dni na odbiór KD z zrobionych zadań. Nie polecam strony. Strata czasu.
w chuja skurwysyny wala jak zorro pierdoleni klamcy