ja lubię ale nie tak bardzo jak... nie zdradzę.
ja lubię ale nie tak bardzo jak... nie zdradzę.
Pustkowia pełne są ciekawych miejsc do odkrycia i rzeczy do zrobienia. Osobiście najbardziej podobały mi się zadania poboczne, które dostępne są w twierdzach naszych sojuszników. Wykonywanie ich zapewni nam wszelakie ulepszenia oraz pozwoli odwiedzić różne intrygujące miejsca, typu zasypane kościoły, czy lotniska. ja lubię ale nie tak bardzo jak... nie zdradzę. spoko giera polecam gorąco każdemu graczowi
Odbijanie istotnych punktów na mapie z rąk ludzi Scrotusa zapewni nam dużo doświadczenia i złomu. Jak najbardziej warto się nimi zainteresować.
Można też wziąć udział w wyścigach, poskakać po rampach itd.
Jeśli chce się natomiast bardziej zgłębić historie apokaliptycznego świata, warto poszukać rozsianych po świecie zdjęć, listów. Dodają one trochę informacji do świata, a i Max każde z nich skomentuje. Fajna sprawa.
Gra dzieciństwa xD aha ok polecamy nara daj mi pd gamehag plis
ja lubię bo kocham animals czyli zwierzęta można się nimi opiekować najlepsza gra ever
Moim zdaniem jest wciągająca i miło spędz się przy niej czas.
Ja bardzo lubię. Wciągnęła mnie
moja mama kiedyś w tą gre grała i ja teraz w tą gre gram to jest super gierka
super Gierka kiedyś grałam teraz już nie słyszałam że była aktualizacja grałam polecam
elo mordy kto mnie lubi xd?
juz pare razy mialam stycznosc z ta gra ale nigdy w nia nie gralam musze zobaczyc o co w niej chodzi xd