ZROBIŁ KTOS DZISIAJ GIVEAWAY I CZY DZIAŁAŁ WAM KOD BO U MNIE NIEPRAWIDŁOWY KOD NIE WIEM JAKIM CUDEM ?
Spróbuj wpisać kod jeszcze raz dwa razy sprawdzając, czy na pewno wszystkie znaki są poprawne. Jak nie zadziała, to w ostateczności skontaktuj się z supportem.
Tak zrobilem ale dziwne ze ten giveaway zniknol po godzinie a bglo ich 2 tysiące
Ale mam screany wyslalem im zobaczymy o to da
a dzisiaj 17.11 po odliczaniu czasu wogóle sie niepojawił giveaway lecicie w kulki ...:rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage::rage:
pisac normalne komentzarze a nie jakies "xd"
A mi grę z wczorajszego giveawaya zabrali bezpośrednio już ze steama! Utworzyłem temat na hydeparku to sobie możecie zobaczyć
Tak, ja dostałem... Może spróbujcie napisać do supporta lub do wiedźmy Misty. Tam powinniście otrzymać pomoc w dość szybkim czasie. :)
Pisałam do misty i dostałem takom odpowiedź "Nie zwracamy KD za wykorzystane kody z giveaway'ów, przepraszamy za utrudnienia." Gdyby nie cała reszta serwisu jak i nagrody kture da się zdobyć po takiej odpowiedzi dałbym sobie spokój z tą stroną . Nie warto robić giveawaya !!!!!!
ale na giveawayu gowno daja jakies klucze tylko to sie nie oplac