Cześć, mam pytanie dotyczące zadania 1.
Jak zrobić ss, żeby był tam nick i lvl bazy? Ktoś te zadanie już zrobił?
przycisk windows + print screen
wklejasz do painta zapisujesz i przsyłasz
Nie chodziło mi o to, ale już znalazłem sposób
najlepiej to zróbcie sobie screena na telefonie i przeżućcie sobie na komputer najprostrza metoda .
czy ktoś już próbował zaliczyć zadania?
mam zamiar zacząć grać w statki. polecacie na dłużej czy tylko dla KD. stawiajcie łapki
dziś właśnie będe kończył 1 misje , jeżeli ktoś zrozumie szybko gierke to nie bedzie tracił czasu na zbieranie surówców , bonusy i skrócenie czasu zadań masz z misji więc idzie w miarę szybko to zrobić .Jeżeli ktoś potrzebuje rad zapraszam. jedyne co trzeba to poświecić sporo czasu bo póznieszy etap już trwa coraz dłużej wykonywania budowli ,ale jak ktoś trochę pogłówkuje to uda się mu to szybko wykonać .
I jak po zaliczało wam screeny?
jak ktoś potrzebuje pomocy z jedną misja w tej grze której nie zalicza z powodu błędu można zaprosic mnie i pisać na priv
fajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykułfajny artykuł
dziś właśnie będe kończył 1 misje , jeżeli ktoś zrozumie szybko gierke to nie bedzie tracił czasu na zbieranie surówców , bonusy i skrócenie czasu zadań masz z misji więc idzie w miarę szybko to zrobić .Jeżeli ktoś potrzebuje rad zapraszam. jedyne co trzeba to poświecić sporo czasu bo póznieszy etap już trwa coraz dłużej wykonywania budowli ,ale jak ktoś trochę pogłówkuje to uda się mu to szybko wykonać .