Ja wole fortnite bo jest ciekawszy nisz Minecraft chiciaż że w Minecrafcie można budować duże budowle wole Fortnite
szczerze to minecraft sama nie wiem dlaczego tak nienawidze fortnite ale są lepsze fry niż to dno dla mnie poprostu gra fortnite nie istnieje miałam raz wytestować fortnite i nie przypadła mi do gustu i wgl a minecraft to gra dopracowana polecam chociaż jestem dziewczyną lubie minecrafta jakoś minecraft bardziej jest w moim ogulnym stylu
Fortnite jest głupi tylko nooby w to grają, najwyżej 10-latki w to grają. minecraft najlepszy!!!
:flag_pl:MINECRAFT NAJLEPSZY
w minecraft jest więcej możliwości a w fortnite to co budujesz strzelasz a w minecraft są komendy i zaawansowane budowle i produkcje np mapka kassara wilszy głud
Minecraft to gra Bogów!!!
Minecraft lepszy i to bardzo
Fortnite jest jak dla mnie lepszy niż minecraft niewiem dlaczego ale zawsze lubiłem minecraft a teraz jakoś tego fortnite bardziej lubię hahahhahahah chyba za długi komentarz lol oki bo zaraz się z laguje strona I już po mnie hahhahahah
Minecraft jest owiele lepszy naprawdę
To nie jest tak, że "albo lubię to, albo to".
Myślę, że w Fortnite'a i Minecraft'a grałem podobną ilość czasu i szczerze obie gierki mają swój potencjał
MINECRAAAFTTT NAJJJJLEPSZYYYYYYYY (Moim zdaniem XD)
MINECRAAAFTTT NAJJJJLEPSZYYYYYYYY
Fortnite jest bardziej fajniejszy kocham go
Minecraft sto razy lepszy