Długo się wbija 5 poziom? Bo nie wiem czy warto instalować
Jeśli się postarasz 5 poziom możesz wbić w 2 godzinki :smile: :ok_hand: :100:
troche jednak trzeba sie nameczyc
JD - Co to znaczy? Definicja w słowniku Miejski.pl
www.miejski.pl/slowo-JD
Co to znaczy JD? Definicja słowa JD w serwisie Miejski.pl. Skrót używany w polskiej społeczności graczy League of Legends.Znaczy ni mniej ni więcej niż " Je*ać Disa" i odnosi się do pewnego streamera. Jest używany raczej w formie powiedzonka czy żartu niż faktycznej próby obrażenia osoby.
JD Sports adidas trainers & Nike trainers for Men, Women ...
www.jdsports.co.uk
JD Sports is the leading trainer and sports fashion retailer in the UK. With many limited edition and exclusive designs from adidas Originals and Nike.
JD.com, Inc.
corporate.jd.com/home
JD.com is China’s largest online retailer and its biggest overall retailer, as well as the country’s biggest Internet company by revenue. JD.com sets the standard for online shopping through its commitment to quality, authenticity, and its vast product offering covering everything from fresh food and apparel to electronics and cosmetics.
JD - Tłumaczenie po polsku - Słownik angielsko-polski Diki
www.diki.pl/slownik-angielskiego?q=JD
JD, at that time, was still on the path of success.. JD, w tym czasie, był wciąż na drodze sukcesu. JD stared at her for what felt like forever before he spoke again.. JD wpatrywał się w nią dla co mieć ochotę wiecznie wcześniej mówił jeszcze raz.
Cement, Popiół, Transport - Grupa JD
jdtrade.com.pl
Grupa JD to synergia 3 wartości, na których oparta jest działalność firmy. To solidność i jakość oferowanych materiałów. To wieloletnie doświadczenie i wiarygodność w oczach klientów. To przede wszystkim zgrany zespół podchodzący do pracy z pasją i zaangażowaniem.
JD.com
GDZIE JEST POKAZANY 5 POZIOM KONTA?
Nie wiem choć się domyślam
no jak ktoś bedzie wiedział to niech napisze jak wibić ten 5 lvl?
lvl dostajesz za rozegrane mecze ( lvl to te odznaki w profilu w przebiegu służby )
Jestem tu przypadkowo, i witam ta każdego, kto postanowił zmarnować te 2-wie minuty swojego życia na przeczytanie tego komentarza. Jeszcze raz pozdrawiam, i życzę miłego dnia/miłej nocy :)
jak i gdzie umieścić screena żeby dostać nagrodę?
Kto jaki ma ranking bo ja mam 23 i wbiłem go w puł dnia XD
Aby dobrze wykonać zadanie musicie dostać tą odznake ''Kontenery'' o ile sie nie mylę. Odznaki oznaczają lvl. Jeżeli mamy odblokowaną piąta odznake to znaczy ze ukonczylismy 5 lvl. (piąta odznaka czyli te kontenery) Oczywiscie jeżeli ktoś nie wie gdzie znaleźć odznaki wystarczy wejść w profil na górze pod napisem ''Bitwa'' i tam powinniscie mieć.
Dlaczego nie chcą mi zaliczyć zadania z 5 lvl konta jak mam screena ze zdobytą odznaką kontenery i nickiem w grze???
mam za mało miejsca na kompie
:sob:
Ja se specjalnie 2 pendrivy kupiłem na to zadanie XDDD
I zaraz je z paczkomatu odbiorę
Jak zrobiliscie ss odznaki Kontenery i wam nie zaliczylo to mozliwe ze nie zarejestrowaliscie sie w tej grze przez gamehag
A jeśli zarejestrowaliście i macie tego screena (nieprzerabianego, szczególnie nieokrojonego) i nadal nie zalicza to piszcie do supportu, problemy z botem zaliczającym to norma
u mnie 1 zadanie jest takie . "ulepsz baze do 13 lvl"