Orientuje się ktoś ile czasu mniej więcej zajmują się Rooci gry League Of Legends sprawdzaniem czy konto było boostowane?
Za boostowanie raczej nie ma banów.
Skąd mają wiedzieć czy konto jest boostowane? Przecież to nie jest zauważalne, po prostu ktoś za dobrze gra i źle trafił co do dywizji. :)
Jak riot zauwazy nagły skok w wygrywaniu gier to zaczyna badac gre typka
Jeśli ziomek gra i robi np 2/10 i nagle przez kilka dni kda mu rośnie o 1000% potem znowu wraca do 2/10 to prawdopodobnie dostanie bana
Jeżeli konto jest boostowanie botem to podeślij tylko pare gierek.
Aktualnie przez dynamic queue ciężko wykryć, czy ktoś jest boostowany, czy nie. Według mnie jest to najgorsze co Riot wprowadził.
ja gram w ta gre okolo 5 lat pomagalem wielu gracza sie wybic i nadal pomagam i nie dostalem jeszcze bana .Sadze ze Oni sprawdzaja po Ip
Nie sądzę, że dostaje się bana za to, że lepiej się grało. Wydaje mi się, że za "przyłapanie" kogoś kto boostuje dostaje się bana np. kiedy ktoś otwarcie napisze, że boostuje.
według mnie cięzko jest wykryc czy konto bylo boostowane
Oświece wszystkich jak to wygląda otóż konto tzw boostowane jest sprawdzane wtedy kiedy progres gracza jest większy niż 50% w krótkim czasie w dodatku ciężko jest to udowodnić
Sprawdzane są wówczas detale takie jak np. Pod jakimi klawiszami na ogol masz sums spell wardy itp ustawienia co do predkosci kursora itp ale wierzcie mi ze bardzo rzadko się tak dzieje żeby za to ban