Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
MURDER MYSTERY 2
To detektywistyczna gra, polegająca na dowiedzeniu się kto jest mordercą, zabić mordercę i uciekanie przed nim. Gra jest w roblox a jak chcesz się dowiedzieć więcej o grze Murder Mystery 2 zobacz mój artykuł.
W Murder Mystery 2 musisz przetrwać całą rundę! Ale zaraz zaraz... zależy kim jesteś! Na rundzie jest jeden morderca (murder), jeden szeryf (sheriff), a pozostali to niewinni (innocent).
Jeśli jesteś:
Przed rundą jest głosowanie jaka mapka ma być. Na każdej mapce są różne unikalne super kryjówki. Bądź w nich aby przetrwać całą rundę!
Na górze ekranu, na rundzie, jest pokazane ile XP dostaniesz jak zginiesz - jedna sekunda to 5 XP.
W lewym dolnym rogu, jak gracie na laptopie, jest napisane: mode. Jak klikniecie tam pojawiają wam się trzy mody: Casual, Hardcore i
Assassin (BETA). Są to różne mody, Wejdź do gry i zobacz ak w te mody się gra!
Ale to nie koniec gry! Na rundzie możesz zbierać monety, za które możesz kupować ładniejsze bronie. Tylko że jest jeden minus - bronie się losują, więc możesz trafić powtórkę. I dlatego w grze można się wymieniać z innymi graczami swoimi broniami.Na rundzie możesz zebrać max 40 monet.
Za monety nie tylko możesz kupować lepsze bronie! Jest jeszcze dużo rzeczy, które możesz kupić! np. zwierzaczki (pets). Za przetwanie rundy zbierasz XP za które masz większy lvl. Leć zobaczyć w grze jak to wygląda!
Na jednym serwerze max osób to 12.
W Murder Mystery 2 można kupować różne rzeczy za robuxy. Robuxy to wirtualna waluta gry roblox. Możecie robuxy zdobywać w gamehag.
np. 80 KD to 10 robuxów.
To już wszystko w tym artykule, mam nadzieje że wam się spodobał.
Jak napisałam coś źle, albo się pomyliłam, to bardzo przepraszam.