podobają wam się zmiany ? mi to gitarka xd , jak zdobyć teraz esencje poprzez awans na wyższy lvl ?
chyba odpowiedź tkwi w pytaniu :P
ne na dłuższą mete słabe a runki perfecto
fajne zmiany szczególnie runy które odświerzyły gre i sprawiły ją bardziej skomplikowaną niż wcześniej dzieki nowym runom można też wziąć postacie już dawno zakurzone i robić pogrom na summoners rift do tego zmiana ip na ne jest bardzo dobra ale jednak nie do końca dopracowana no i oczywiście nabijanie lvl w nieskończoność to też jest coś co trzeba pochwalić bo nie musimy się zatrzymywać na 30 ale prnąć się dalej i zdobywać nagrody więc jak dla mnie przedsezon bardzo fajny dużo ciekawych zmian ale jeszcze troche trzeba nad nim popracować
Mi sie dokońca nie podoba, ponieważ trudniej zbiera się NE mam wrażenie niż PZ- to po 1, a po 2 w warsztacie hextech o wiele mniej dostaje sie pomaranczowej esencji niź wcześniej. Ale dużym plusem są nowe runki ;)
Nwm zobaczymy co bedzie pozniej na razie riot nie wie co robi. ja bym hcachial aby meta ad cnie byla taka sama jak w 2k17
w Pre sezonie dodali ciekawe zmiany chodzi mi tu o runy. Ciekawa może byc teraz gra na profesjonalnym poziomie
Lepszy niz sezon 7. Denerwowało mnie strasznie to, że przy expieniu konta nie masz zadnych run. Juz lepsze te zrobione przez riot nic zadne.:smiley:
dobre zmiany aczkolwiek jest nieco rzeczy ktore wymaga poprawki