Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gra jest dosyć dobrze rozbudowana, na samy wstępie gry mamy możliwość wybrania postaci dobrej lub złej następnie wykonując różnego rodzaju misję i batalię otrzymujemy kredyty, którymi rozwijamy nasz statek, lub dokupujemy amunicję, drony, broń i inne, by ułatwić sobie walkę z przeciwnikiem. W czasie ulepszania naszego statku podnosimy także poziom co otwiera nam nowe mapy.Dzięki systemowi klanów możemy czerpać korzyści z gry. Zaletą jest dosyć czytelny i przejrzysty interfejs dzięki, któremu gra wydaje się bardzo prosta. Wadą tej gry może być dosyć stara fabuła, a także dosyć stary wygląd, chociaż czego możemy się spodziewać po 10-letniej grze, podsumowując jest to gra dla osób lubiących tematy niedalekiej przyszłości, w mojej skali dostałaby tylko 4 punkty na 10, ale jest to tylko moja opinia.