Ktory skin kupic Star Guardian Lulu czy Star Guardian Janne?
star guardian lulu powinna byc lepszyym wyborem patrząc na to że jest teraz silniejszym supportem od janny i bardziej użytecznym dla teamu :>
Zależy kim wolisz grać. Obie postacie w grze są podobnie użyteczne. Co do skinów polecam janne (wg mnie ma więcej zmian typu dzwieki animacje) ale pamietaj. Wybor nalezy do ciebie
lulu broken wiec wezma janne
star guardian lulu powinna byc lepszyym wyborem patrząc na to że jest teraz silniejszym supportem od janny i bardziej użytecznym dla teamu :>
Zależy kim wolisz grać. Obie postacie w grze są podobnie użyteczne. Co do skinów polecam janne (wg mnie ma więcej zmian typu dzwieki animacje) ale pamietaj. Wybor nalezy do ciebie. :dagger:
ssg lulu bo jest fnatic janna
Zależy kim wolisz grać. Obie postacie w grze są podobnie użyteczne. Co do skinów polecam janne (wg mnie ma więcej zmian typu dzwieki animacje) ale pamietaj. Wybor nalezy do ciebie. Ale ja wybralbym star guardian lulu
SG lulu, mocniejszy pick , bardziej usefull
Janna ładniejsza i lepsza