Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam was serdecznie !
Dziś staniemy przed trudnym wyborem , mianowicie M4A4 czy M4A1 - S ?!
Więc pokaże wam pare zalet i pare wad tych dwóch wspaniałych broni :)
Zaczynajmy !!!
*podam wam również ciekawostki o tych broniach ( patrzeć koniec artykułu )* + * moja opinia*
Zacznijmy od tego, że są to bronie dla CT ' ków (antyterrorystów) i nie są one dostępne do zakupienia na początku rundy u Terrorystów .
Gdy zaczynamy swoją przygode z Counter Strike ' iem to dostajemy je obie , jednak musimy wybrać któryś rodzaj .Zalety M4A4 :
- ,,łatwe fragi"
- możliwe skrócenie pozycji z tą bronią i wyjście przeciwnikowi na blisko (łatwy kill)
- jest ona tańsza niż M4A1- S
- więcej kul w magazynku
Wady M4A4 :
- duży odrzut ( broń z ,,sprayem " staje się mniej celna )
- brak tłumika ( przez co jesteśmy głośniejsi niż z M4A1 - S )
- trudniejsze ,,pestkowanie" tz. pojedyncze kule z daleka
Dobrze wiemy już wszystko o M4A4 , przejdźmy do M4A1 - S
Zalety M4A1 - S :
-,, łatwe fragi"
- Tłumik ( broń jest celniejsza i cichsza)
- bardzo mały odrzut ( łatwo trafimy przeciwnika, możemy puszczać ,,spraye")
- ,,snipienie" z tej broni z odległości jest możliwe
Wady M4A1 - S
- Więcej kosztuje niż M4A4
- mniej kul w magazynku
To Tyle !!!
Podsumowując : wybierzcie M4A1 - S , nawet można wywnioskować z artykułu , że powinniście wybrać M4A1 - S
Na profesjonalnej scenie częściej jest grana M4A1 - S
To na tyle !!! Mam szczerą nadzieje że wam się spodobało !!!
Przez to , że nie moge wysłać jescze artykułu to podam wam kilka ciekawostek o M4A4 i o M4A1 - S
M4A4 ;
- łatwo można tą bronią skanować przez ściany ( grubsze jak i te gipsowe )
- stojąc blisko przeciwnika masz około 86 % że go trafisz i zabijesz potem
- ,,pestkowanie" na daleko to najlepszy sposób , aby zabić przeciwnika
M4A1 - S :
- tak samo jak w przypadku M4A4,,pestkowanie " to najlepszy sposób na zabicie wroga
- jeśli stoisz blisko przeciwnika niestety masz 48 % na zabicie lub mocne okaleczenie przeciwnika