Siemka, dziś chciałbym się was spytać co sądzicie o Roblox i czy warto kupować tam robuxy. Proszę o szczere opinie i rozmyślenia :D
Gra roblox jest bardzo popularna na całym świecie. A co do robuxow to zależy na co.
Nie wiem, na gamepassy, bądź ubranka.
Mi soe podoba i to bardzo
Posiadam, i polecam (gdybym nie posiadał bym nie miał zdania). Możesz kupić wiele passów (ubrań się nie opłaca) [Moja opinia]
O̶c̶z̶y̶w̶i̶s̶c̶i̶e̶ :)) j̶a̶ o̶s̶t̶a̶t̶n̶i̶o̶ k̶u̶p̶i̶l̶a̶m̶ 1700 r̶o̶b̶u̶x̶ i̶ t̶e̶r̶a̶z̶ m̶i̶ z̶o̶s̶t̶a̶l̶o̶ 441
Ogólnie gram codziennie, bardzo fajna paltforma z grami. Kupiłam kilka razy najtańszą ofertę i nie żałuję, jest też całkiem dobra grafika. Jest w czym też wybierać a obsługa jest prosta. Dla mnie 10/10 :D.
Zależy na co a roblox super miejsce
Tak, ubranek się nie opłaca kupować, szczególnie tych drogich. Lepiej samemu zrobić według mnie.
A w kwestii gamepassów to jestem trochę sceptyczny kiedy widze kogo wspieram. No np. "Asimo" czy jakoś tak. Straszny bufon.
Natomiast gra Roblox też jest według mnie bardzo fajna. Daje mnóstwo możliwości. Sam zacząłem tam tworzyć swoją grę. Może wam kiedyś podam linka :grin:
ja mam 70 k robuxów i warto bo 160 zł i masz 70 k
fajna gra i tak opłaca się kupić robuxy
gra jest bardzo fajna a robuxy opłaca się kupić ponieważ można kupić bardzo ciekawe rzeczy :)
Racja.
A jeśli moglibyście powiedzieć. Jakie są wasze ulubione gry na roblox ? Bo już ki trochę nudno grać w moje i chciałbym poznać jakieś nowe, byle nie jailbreak XD