Szukam jakiegoś champa z tych którymi da się niszczyć przeciwników ale trzeba umieć nim grać. Gram na wszystkich pozycja wsm
Riven potrafi rozgromić 1v5 jak ją wymasterujesz i nauczysz sie doublecasta. Aphelios i dobre rozporzadzanie amunicją moze zdzialac cuda. Lub katarina i dobre korzystanie ze spelli
Wiekszosć postaci na topa takie są jak irelia riven camille fiora
Top: aatrox, mordekaiser
Jgl: gragas, olaf, lee sin
Mid: ekko, cassiopeia, veigar, yasuo, zed
Adc: varus, MF, jhin, kalista
Support: blitz thresh, Nautilus
na jg polecam kayna lub sejuani
Teemo będzie dla cb idealny
Skoro chcesz grac trudnym postacia mi polecam ci yasuo zeda aureliona azira i katarine
Jeśli chcesz wkurzać i nue mieć skilla to feedlestick na jg
W teorii każdą postacią da się rozgromić przeciwny team. W praktyce jednak są postacie, które po wymasterowaniu nie do zaj..., dlatego warto nimi grać. Takimi postaciami są: Yasuo (wiem jaką ma opinię, ale ma sporo combosów i dobry gracz tej postaci jest bardzo silny), Riven, Ryze (chociaż nie jest najlepszy na obecną mete), Aphelios kara jak chce. Tak naprawdę od ciebie zależy co wybierzesz. Graj kim ci się podoba, mainuj daną postać i wygrywaj!
Jahdosjxjskxbsoshskss d. D d fjsishdom H, że w Art nudę na dwór? jak sie usunąć serwer i tak mam to w soboty a z nim sie nie bedzie mamy do czynienia ze dal rade w domu jestem to nie chce mi się bio B
Karthus jest spoko postacią
ja mainuje Ornna i nie raz rozkręcałem teamfight który okazywał się być wygranym
Polecam syndre fizza casssio yasuo
Na mida orianna jest spoko i robi duży dps jak złapie ultem cały enemy team to mają kaplice :)
moim zdaniem kai'sa, xayah, MF i kayle
W teorii każdą postacią da się rozgromić przeciwny team. W praktyce jednak są postacie, które po wymasterowaniu nie do zaj..., dlatego warto nimi grać. Takimi postaciami są: Yasuo (wiem jaką ma opinię, ale ma sporo combosów i dobry gracz tej postaci jest bardzo silny), Riven, Ryze (chociaż nie jest najlepszy na obecną mete), Aphelios kara jak chce. Tak naprawdę od ciebie zależy co wybierzesz. Graj kim ci się podoba, mainuj daną postać i wygrywaj! pozdrawiam serdecznie
Ja osobiście mainuje Camille. jest bardzo mobilna, ma duże obrażenia (true dmg z q), dobra 1v1, przy czym rowniez dlugo potrafi wystac w teamfightach. Polecam z całego serduszka;)
Postacie które są dobre do mainowania to takie które są dobre OTP na przykład riven może reset auto attaku a katarina może zrobić 1v5