Czy pikachu jest możliwy do zdobycia? Jeżeli tak to gdzie?
można go kupić na przykład
Mam go w Pokemon GO i w PokeWars złapałem, na przyszłość polecam Pokedex :D
W kanto go złapiesz np w lesie
Też nie wiedziałem dzięki!
Chyba w Kanto na wyspie wulkanicznej
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze
23 LUTEGO 2021 08:24 319
PROSER_PROSER_PROSER_ badge
23 LUTEGO 2021 08:24 319
PROSER_PROSER_PROSER_ badge
pokemony są kozackie niema lepszej gry na świecie call of duty gra dla dzieci tylko strzelanka za 3 grosze :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Nie znam gierki lub znam niewiem
ja się pytam gdzie znałęś tego pikachu bo gram od dluszego czasu w pokewors i nie moge go znaleść
LEPSZY RAICHU
PS. NIE GRAM W TĄ GRĘ